Zó weet je wie jou heeft ontvriend op Facebook

Lifestyle door Emma

Kijk jij ook weleens bij je vrienden op Facebook en zie je ineens dat het aantal minder is geworden? Je vraagt je af wie heeft besloten om jou te deleten uit zijn/haar bestaan, maar het is bijna onmogelijk om erachter te komen. Arghhh, je wil het weten! Als je ook zo'n nieuwsgierig aagje bent dan hebben we goed nieuws. Er is namelijk een manier om erachter te komen wie jou heeft ontvriend! 

Ken je dat gevoel dat je ineens een vriend minder hebt op Facebook en dat je er constant aan denkt totdat je weet wie jou heeft verwijderd? Je bent niet de enige. Helaas is het vrijwel onmogelijk om erachter te komen, het zou wel heel knap van je zijn als je tussen al je tientallen of honderden vrienden kon bedenken wie er uit de lijst mist. 

Deze struggle is nu verleden tijd met de komst van een app! De nieuwe 'Who Deleted Me On Facebook' app vertelt je wie jou heeft ontvriend op Facebook. Je kan zien wie jou heeft verwijderd sinds je voor het laatst ingelogd was, wie jij hebt verwijderd en welke gebruikers hun account hebben gedeactiveerd. Als je de app installeert dan zie je wie jou vanaf dat moment heeft ontvriend, het is dus niet mogelijk om te zien wie jou de afgelopen jaren hebben ontvriend. 

Denk wel even goed na voordat je de app installeert, want je kan niet meer in de illusie leven dat degene zijn/haar wel gedeactiveerd zou hebben ;-). 

Ga jij de app installeren? 

Bron