Dit is Channing Tatum's allergrootste onzekerheid

News door Emma

Channing Tatum is de droomman van veel vrouwen. Hij is knap, heeft een lichaam waar je u tegen zegt en is nog grappig ook. Geen wonder dat we allemaal als een blok voor hem vallen! In Magic Mike XXL kunnen we weer van hem smullen (waarschuwing: er zijn abs en strings bij betrokken, dus zorg dat je het niet te heet krijgt!). Channing heeft niks om onzeker over te zijn, zou je denken... Wel dus! In een exclusief interview met Girlscene onthult hij zijn allergrootste onzekerheid. Wat blijkt? Hij is onzeker over dezelfde dingen als jij!

Ja hoor... Channing Tatum was in Nederland en er was een hittegolf. Dat kan geen toeval zijn! De acteur was in ons kikkerlandje om Magic Mike XXL te promoten. Je weet wel, die film waar alle vrouwen het warm van krijgen door de knappe en halfnaakte mannen die stripacts opvoeren. Reden genoeg om eens met Channing en de rest van de cast te babbelen. Girlscene's Emma zat oog in oog met de acteurs en vroeg ze het hemd van het lijf - niet letterlijk, helaas. En voor wie het zich afvraagt: ja, Emma leeft nog ;-). 

Met Magic Mike XXL mogen we weer wegzwijmelen bij Channing en zijn gespierde lichaam. Spoiler alert: hij doet een stripact in niets meer dan een string! Je moet behoorlijk zelfverzekerd zijn om halfnaakt op het podium te staan met zoveel vrouwen om je heen. Maar wat blijkt? Zelfs Hollywoodsterren zijn onzeker, óók Channing. Emma vroeg hem naar zijn grootste onzekerheid en die vraag ging hij niet uit de weg. 

"Iedereen heeft heeft weleens die nachtmerrie gehad dat je naakt bent in het bijzijn van heel veel mensen. Dat is mijn grootste onzekerheid", vertelt Channing. "Oh, wacht dat is ook gebeurd. Op de één of andere manier heb ik dat voor elkaar gekregen in mijn leven", grapt hij er achteraan. Hij vond het dus behoorlijk eng om halfnaakt een stripact op te voeren. Wie had dat gedacht! Tegenspeelster Amber Heard valt bij, "Het is doodeng. Ik vond het alleen al super eng om op het podium te staan en ik had al mijn kleren nog aan!" 

Houd Girlscene in de gaten voor het volledige interview. Als je de video niet wil missen, abonneer je dan op Girlscene's YouTube-kanaal

Wat is jouw grootste onzekerheid?