News

Gossip Girl(scene) week 27

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: het nieuwste lid van de Taylor Swift squad, ophef over Rihanna's nieuwste videoclip, Demi Lovato heeft Katy Perry nageaapt met haar nieuwe nummer, Shay Mitchell is het liefst naakt en heeft Selena Gomez ruzie met Katy Perry? 

Iedereen weet dat Katy Perry en Taylor Swift niet de beste vriendinnen zijn. Omdat Selena Gomez duidelijk team Taylor is, wordt er ook vanuit gegaan dat zij niet goed overweg kan met Katy. In een radio-interview heeft Selena dat even recht gezet. "Is het waar dat je Katy Perry na de lancering van Bad Blood hebt gebeld om te zeggen dat je aan het acteren was en het niet gemeen naar haar bedoeld was?" vroeg de interviewer aan de zangeres. "Daar is niks van waar. Ik ben dol op Katy. Ik heb haar net nog gesproken. Ze is fantastisch" antwoordde Selena. Zo, weer een ruzie minder in Hollywood! 

Eeeen de Jennifer Lawrence/Chris Martin soap gaat weer verder… De twee hebben wéér besloten om hun relatie te beëindigen. Ze kwamen in december weer bij elkaar na een korte break, maar het blijkt toch niet te werken. "Jennifer is alleen maar aan het werk dus ze zagen elkaar nooit", vertelt een insider aan Us Weekly. Veel liefdesverdriet lijken de sterren niet te hebben, volgens bronnen spendeert Jennifer veel tijd met ex Nicolas Hoult en Chris Martin is al gelinkt aan Kate Hudson en Kylie Minogue. We zijn benieuwd wanneer de soap weer verder gaat en we kunnen melden dat ze weer bij elkaar zijn ;-). 

De favo outfit van Pretty Little Liar Shay Mitchell? Die is er eigenlijk niet, want Shay draagt het liefst helemaal niks. That's right, de actrice vindt het heerlijk om naakt te zijn. "Ik was een hippie kind. Ik vind het menselijke lichaam zo mooi", vertelt ze aan Seventeen. "Maar het is niet alsof ik in mijn nakie over straat ren hoor! Ik ben alleen naakt in mijn huis en ik heb altijd een badjas in de buurt voor als er een aardbeving is ofzo. Ik moet in iets naar buiten kunnen rennen!" 

Iedereen weet van Taylor Swift en haar girl squad. De zangeres heeft de meest beroemde vrouwelijke celebs bij elkaar gebracht en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Gelukkig geldt er een 'hoe meer zielen hoe meer vreugd'-regel en is er dus altijd ruimte voor een nieuw lid. En over de nieuwste aanwinst van de girl squad zijn we best wel enthousiast… Het schijnt dat Emma Watson erbij is gekomen! We kunnen nu al niet wachten op de Em/Tay selfies! 

Watch on YouTube

Rihanna heeft een ehhhh… opvallende videoclip opgenomen. In 'Bitch Better Have My Money' zie je redelijk schokkende beelden met veel naakt en geweld. De zangeres is zelf reuze trots op het eindresultaat, want dit was ook de eerste clip die ze zelf heeft geregisseerd. RiRi haalde alles uit de kast en gaf zichzelf helemaal. Letterlijk, want in de laatste minuut is ze volledig naakt te zien. Gaat deze clip te ver volgens jou? 

Watch on YouTube

Woohooo, Demi Lovato heeft een nieuw liedje uitgebracht! 'Cool For The Summer' is net uit, maar helaas voor Demi ging de lancering niet helemaal van een leien dakje. De zangeres krijgt namelijk de kritiek dat het nummer te veel zou lijken op Katy Perry's 'I Kissed A Girl' en Jessie J's 'Domino'. Oei. Demi heeft gereageerd op de ophef, uiteraard vindt zij dat er niks van waar is. Wat vind jij? 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron
Beeld: Instagram & Twitter

Must reads 👀