News

Iedereen heeft het over deze weinig verhullende outfit van Demi Lovato

Demi Lovato staat er niet om bekend om gewaagde outfits te dragen zoals Miley Cyrus en Lady Gaga, daarom was iedereen dan ook zo verbaasd toen de zangeres een optreden gaf in een outfit die ehhh… weinig aan de verbeelding overlaat. Dat zijn we niet gewend van de superster! Is deze outfit van Demi te bloot of kan ze het hebben? Kijk en oordeel zelf! 

Yay, Demi's nieuwe single is uit! 'Cool For The Summer' is gelanceerd en we weten nu al dat we het liedje grijs gaan draaien deze zomer. Helaas voor Demi ging de lancering niet helemaal van een leien dakje. Ze kreeg kritiek dat het nummer te veel zou lijken op 'I Kissed A Girl' van Katy Perry en 'Domino' van Jessie J, en er was ook nog eens ophef over de weinig verhullende outfit die ze aantrok.

Demi gaf een optreden om 'Cool For The Summer' te promoten en trok voor de gelegenheid een bondage bikinitop aan met high waisted shorts en over the knee laarzen. Hoewel het een zwembadfeestje was, vonden veel mensen de outfit iets te bloot om er mee op het podium te staan. Tja, we moeten toegeven dat we dit soort outfits niet gewend zijn van de miss Lovato. 


Instagram

Demi trekt zich niks aan van de mensen die zeggen dat haar outfit te bloot is. "Ik laat meer huid zien omdat ik er HARD voor heb gewerkt #SORRYNOTSORRY" liet de zangeres op Twitter weten. 

Helemaal gelijk, Demi! 

Wat vind jij van Demi's outfit: te bloot of kan ze het hebben? 

Beeld: gettyimages

Must reads 👀