Travel

Koop een canvas tas en krijg een citytrip cadeau

Girlscene's modezus I Want That Musthave heeft een te gekke actie waarbij je een heel coole prijs krijgt. Wie niet op vakantie gaat deze zomer (of voor degenen die nog een trip willen doen) heeft I Want That Musthave namelijk een speciale aanbieding. Bij aankoop van de Eco-friendly Canvas Bag krijg je namelijk een citytrip cadeau! Lees snel verder voor meer informatie.

Een canvas tas... Wie heeft er tegenwoordig geen? Zo'n tas is een goede vervanger van de plastic variant en bovendien gaat een canvas tas ook nog eens langer mee! Gelukkig zijn deze tasjes super hip en ook nog eens veel mooier dan een plastic tas, dus genoeg redenen om zo'n canvas tas aan te schaffen. 

Maar waar koop je dat tasje? Onder andere bij I Want That Musthave. Bij aankoop van hun Eco-friendly Canvas Bag ontvang je namelijk een verrassingstrip. Deze citytrip brengt je naar een Europese modestad en is inclusief 2 overnachtingen (drie dagen) + vlucht. Natuurlijk is de tas zelf gevuld met leuke goodies zoals tijdschriften en beautyproducten zodat je je prima kunt vermaken tijdens de reis. Milieubewust shoppen is zo erg nog niet. ;-) Wat betreft bestemming kunnen we je alvast een hint geven. Denk aan Londen, Barcelona, Parijs, Madrid of misschien wel Ibiza... 

Uiteraard kun je deze canvas tas meenemen tijdens de trip, maar het is ook heel erg geschikt op momenten dat je boodschappen doet of naar de sportschool gaat bijvoorbeeld. 


Zo werkt het:
De bonnen zijn in te wisselen voor de stedentrip van 2 nachten (3 dagen). Deze trip is inclusief hotelovernachting en de heen- en terugvlucht. De eerste bon heeft een waarde van € 279,-, dit zorgt ervoor dat de eerste persoon geheel GRATIS is. De tweede bon heeft een waarde van €61,- korting. De derde en de vierde bon hebben ieder een waarde van € 170,- korting voor een eventuele derde en vierde persoon. Tijdens het boeken kun je verschillende data aangeven. Ook kun je aangeven welke stad jouw voorkeur heeft. Binnen 7 dagen na je boeking hoor je van SuperCityTrip waar jouw verrassingscitytrip naartoe gaat.

Klik hier om de I Want That Musthave Eco-friendly Canvas Bag te bestellen voor €24,95. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved