News

Wow: Deze pillen geven je glitterpoep

Naar de wc gaan is niet echt de allerspannendste activiteit die er is. Het is dat we moéten, maar anders… Als je jouw wc-bezoekje iets leuker wil maken dan hebben we wat voor je. Er bestaan pillen waardoor je glitterpoep krijgt! Kijk, dat is nou spannend. Met deze pillen is het ineens helemaal geoorloofd om over je number two te praten! 

Niemand zal vol trots vertellen wat voor drol 'ie nou weer heeft gedraaid op de wc, maar deze pillen zouden daar weleens verandering in kunnen brengen… Er bestaan namelijk pillen waardoor je een regenboog- of gouden drol kunt draaien. Dat is weer eens iets anders dan die standaard bruine kleur! 

De pillen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar via Etsy.com. Je zal je verbazen over hoeveel mensen glitterpoep willen hebben! De pillen zijn namelijk razend populair, ze gaan als warme broodjes over de toonbank.

Er wordt gezegd dat de pillen geen gevaarlijke stoffen bevatten en dat je ze dus met een gerust hart kunt slikken, maar het is nog niet goed getest. Wij raden je de pillen dus af omdat we niet 100% zeker of het wel veilig is. Maar we moeten toegeven: het is wel leuk bedacht ;-). 

Lijkt glitterpoep je wel wat? Of moet je er niks van hebben? 

Via ons zusje Vrouwen.nl

Must reads 👀