Health

Het grootste tropische zwemparadijs ter wereld opent vandaag (en het is vlakbij)

Ben je dol op tropische zwembaden en heb je daarom goede herinneringen aan Center Parcs en het Tikibad? Geloof ons, dan heb je het grootste zwemparadijs ter wereld nog niet gezien... En hoewel het een stukje verder rijden is dan Drente of Wassenaar, is het tegelijkertijd toch extreem dichtbij. Dit moet je zien als je van zwemmen houdt!

Het signaal voor Duitsland staat weer op geel en dat betekent dus dat we weer naar onze buren mogen reizen! En dan hebben we meteen een hele goede reden voor je om naar Duitsland te gaan. Want het grootste tropisch zwembad ter wereld ligt in... *trommelgeroffel* Duitsland! Krausnick, om precies te zijn. Hoe? Krausnick is een plaats in Oost-Duitsland ten zuiden van Berlijn. Ah, dat klinkt al veel beter dan Azië of Amerika!

Mocht je je afvragen wat dit tropisch zwemparadijs zo bijzonder maakt... Denk aan een tropisch regenwoud, een zee met 200 meter lang strand, whirlpools, lagune en veel glijbanen. Ja, daar kunnen wij ons wel een tijd vermaken. De locatie is bovendien best bijzonder, want het paradijs was voorheen een zeppelin loods. Je zou dat niet zeggen als je je daar waant in Bali, Thailand of Borneo. Ook in de winter is het zwemparadijs perfect, want het is er altijd tussen de 23 en 28 graden. Wij regelen nu alvast een kaartje. PS: Je kunt er zelfs overnachten. Klik hier voor de (Duitse) website en alle foto's van het tropische zwemparadijs.

 

 

LOVE dit artikel
13 meiden hebben deze blog geloved