13 berichtjes die je van je vriend wil ontvangen

Lifestyle door Renee

We zijn gek op mannen, maar soms kun je hen wel achter het behang plakken. Het lijkt inderdaad te kloppen dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus... Zeker als het gaat om lieve berichtjes te sturen naar elkaar. Soms hoeft hij alleen maar de juiste woorden te sturen om je een stuk beter te laten voelen. De volgende 13 appjes horen daar zeker bij.

1. 'Goedemorgen'
Er gaat gewoon niets boven een goedemorgen-smsje. De gedachte dat jij de eerste persoon bent waar hij aan denkt als hij wakker wordt is natuurlijk de beste gedachte ooit. Stiekem hoop je iedere ochtend weer op dit bericht...

2. 'Hoe gaat het?'
Het is niet voor iedere man vanzelfsprekend om te vragen hoe het met je gaat. Dat kan best lastig zijn als jij er wel de behoefte aan hebt, maar hem niet uit jezelf wil overladen met je gevoelens. 

3. 'Ik denk aan je'
Het zijn slechts vier woorden, maar wel vier krachtige woorden. Zoiets hoor je graag van hem.

4. 'Ik vond het leuk toen...'
... Toen jullie samen uit eten gingen, die ene film keken, het gezellig in bed hadden... Dat hij er nog steeds aan denkt is een goed teken.

5. 'Ik mis je'
Ook al heeft hij je vijf minuten daarvoor nog gezien. Boeiend, uiteindelijk wil bijna ieder meisje gemist worden en het is heel fijn om dit uit zijn mond te horen.

6. 'Dat maakt je zo speciaal'
Vooral als hij dit zegt wanneer je jezelf naar beneden haalt of wanneer je eigenschappen noemt die misschien niet heel mooi zijn. Het maakt jou speciaal en hij wil je niet anders hebben.

7. 'Ik hou van je'
Naast ik mis je is ik hou van je natuurlijk iets wat je maar al te graag van je vriend hoort. Ja, het heeft meer waarde als hij het face-to-face zegt, maar af en toe is het ook prettig om zo'n appje te krijgen.

8. 'Ik wil bij je zijn'
Wie wil dat niet horen?

9. 'Het spijt me'
Het kan niet altijd lekker lopen tussen jullie en het is daarom heel waardevol als hij een man is en toegeeft dat hij fout zit. Een simpele 'het spijt me' kan veel oplossen en een vervelende ruzie stoppen.

10. 'Laten we dit weekend winkelen'
Vooral als hij niet van winkelen houdt is dit een gouden combinatie om uit zijn mond te horen. Het betekent veel als hij zichzelf even aan de kant zet om iets te doen wat jij heel leuk vindt. 

11. 'Ik ga voor je koken'
Veel mannen gaan ervan uit dat de vrouw in de keuken staat en zijn eten voor hem maakt. Zo doet of deed zijn moeder dat ook altijd. Daarom is het nog beter als hij voorstelt om te koken en jou ermee verrast. Kom maar door!

12. 'Je ziet er weer knap uit vandaag'
Dat hoor je maar al te graag als je 1 van je 50 selfies naar hem stuurt.

13. 'Ik heb zin in je'
Uh ja, je wordt graag geliefd toch? ;-)

Welke berichtjes ontvang jij graag van je vriend?

Beeld: Thinkstock