Lifestyle

10 dingen die je beste vriendin en jij vroeger deden

Jouw beste vriendin en jij gaan way back. Maar dan echt way back als in: jullie ontmoetten elkaar op de basisschool of zelfs daarvoor al. Dat jullie beste vrienden voor het leven zijn is duidelijk! Jullie hebben samen ontzettend veel dingen meegemaakt, net als de volgende 'BFF dingen' waar iedereen zich vroeger aan schuldig maakte. Hallo, wie had er geen vriendenboekje...? ;-)

1. Jullie schreven in elkaars vriendenboekje. En aangezien je er ongeveer drie hebt versleten weet je zeker dat zij in elk boekje terug te vinden is op de eerste pagina.

2. Natuurlijk mag een vriendschapsketting niet ontbreken. Vaak was het een ketting aan een zwart koord en pasten de hangers als een puzzelstuk in elkaar. Op die manier waren jullie altijd bij elkaar en zag iedereen dat jullie vriendinnen waren. 

3. Samen hadden jullie een grote Diddl verzameling waar iedereen jaloers op was. Jullie waren nu eenmaal steengoed in het ruilen van Diddl plaatjes en gingen standaard iedere week naar de Bruna om een nieuw boekje te kopen.

4. Oh, en jouw BFF en jij vochten natuurlijk om wie Clover van Totally Spies mocht zijn. Of wie welke Powerpuff Girl was. Het was altijd ruzie maken om wie de blonde mocht spelen.


5. Slaapfeestjes waren helemaal jullie ding. Urenlang keten stond iedere keer weer op het programma en natuurlijk keek je samen een heerlijke chickflick zoals Mean Girls. De avond was compleet met een zak chips of popcorn.

6. Je BFF en jij hadden ook een stoute kant. Voor belletje lellen of mensen opbellen en ophangen draaiden jullie je hand niet om. Zo spannend, maar tegelijkertijd zo leuk om te doen.

7. Wanneer jullie buitenspeelden deed je negen van de tien keer alsof je een of andere beroemdheid uit je favoriete serie of videoclip was. Vooral sterren zoals Britney Spears waren favoriet. En natuurlijk hadden jullie een celebrity boyfriend...

8. Toentertijd deden we nog niet aan mobiele telefoons, dus MSN was the place to be om uren achter elkaar te chatten. Uiteraard had je BFF een plekje in je MSN-naam met achter haar naam termen zoals 'HvJ' en 'WJNMK'.

9. Als je vriendin een crush had op een jongen uit de klas ging jij als trouwe vriendin altijd even peilen of hij haar ook zag zitten. En als het zo was gaf je briefjes tussen hen door waarin om verkering werd gevraagd. Ahhhhh.

10. Samenwerken deden jullie maar al te graag op school en tijdens de gymles. Je BFF en jij zorgden er altijd voor dat jullie zo zaten dat jullie bij elkaar in het team zaten. Duhhh!

Welke dingen hebben je beste vriendin en jij vroeger gedaan?

Beeld: Thinkstock

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved