Celebs

9 opmerkingen over gewicht die echt niet kunnen

Emma Stone zou eens een hamburger moeten eten en Lady Gaga zou de laatste tijd weleens op mogen letten met wat ze eet. Althans, dat schrijven de media. Body shaming: iemand belachelijk maken om zijn of haar figuur. Het gebeurt de laatste tijd veel te vaak. Gelukkig trekken de meeste celebs die kritiek hebben gekregen op hun uiterlijk er zich niet zoveel van aan. "Ik ben liever dik dan oppervlakkig" is Lady Gaga's reactie op haar body shaming opmerkingen. Deze celebs hebben een briljante reactie op alle kritiek! 

Ben jij weleens te dik of juist te dun genoemd? Het is vreselijk om belachelijk gemaakt te worden met je gewicht of figuur. Helaas krijgt bijna elke vrouw ermee te maken in haar leven. Celebrities hebben er extra vaak mee te maken, omdat alles wat ze doen breed uitgemeten wordt in de media. Als de sterren een paar pizza's te veel op hebben tijdens een vakantie of als ze er een keer slank uitzien: er zijn al snel opmerkingen over hun gewicht. Zou die ster anorexia hebben en zou die celeb niet eens moeten oppassen met eten? Het moet heel moeilijk zijn om zulke reacties te krijgen, maar sommige celebs trekken zich er niks van aan en vechten terug! Deze celebs zijn een inspiratie voor ons allemaal.

Lady Gaga

 

Een foto die door ladygaga is geplaatst op

Lady Gaga is een paar kilo's aangekomen en dat is voer voor de media. "Ik kan me niet voorstellen hoe het is om elke dag opmerkingen te krijgen over je gewicht. Hoe kleinerend en laag. En Lady Gaga is perfect dus back off", schreef een Gaga fan op Twitter. De zangeres reageerde op haar fan met: "Soms heb ik een buik en soms niet. Er zijn mensen die verhongeren in de wereld dus who cares." Een andere briljante reactie van Lady Gaga op de kritiek: "Ik ben liever dik dan oppervlakkig".

Demi Lovato

Demi maakt er geen geheim van dat ze een moeilijke tijd heeft gehad in haar leven. In 2010 liet ze zichzelf opnemen in een behandelcentrum vanwege een bipolaire stoornis, zelfbeschadiging en een eetstoornis. In 2011 verscheen ze weer in het openbaar. De zangeres zag er iets anders uit en dat werd meteen opgepikt door de media. Demi was namelijk aangekomen. "Ik ben aangekomen. Get over it. Dat gebeurt er als je ontslagen bent uit een kliniek voor eetstoornissen", was Demi's reactie op Twitter. 

Emma Stone

Als celebs een beetje aankomen krijgen ze kritiek, maar celebs die een slanke bouw hebben worden ook onder de loep genomen. Emma is zo'n celeb die kritiek krijgt omdat ze te dun zou zijn. De media vragen zich af of ze een eetstoornis heeft en mensen op social media schrijven dat ze eens een hamburger moet eten. "Ik heb een hoop opmerkingen als 'Eet een broodje' en 'Ze ziet er ziek uit' over mezelf gelezen. Ik heb in de spiegel gekeken en alleen maar nare dingen gedacht. Ik ben niet ziek. Ik eet broodjes. We zijn altijd te dik, te dun, te lang of te kort. Het zit me dwars omdat ik zoveel geef om jonge meiden", vertelde de actrice in een interview met USA Today. 

Kendall Jenner

Ook Kendall wordt vaak te dun genoemd. "Ik word constant bekritiseerd omdat ik dun ben. Ik heb geprobeerd om aan te komen, maar dat laat mijn lichaam niet toe. Wat mensen niet begrijpen is dat iemand te dun noemen hetzelfde is als iemand te dik noemen, het is geen fijn gevoel", heeft Kendall te zeggen over de opmerkingen over haar gewicht. 

Adele 

 

Een foto die door adele is geplaatst op

Karl Lagerfeld noemde Adele 'iets te dik'. Het doet de zangeres helemaal niks wat de modekoning over haar zegt. "Ik wilde nooit zo zijn als de modellen op de cover van tijdschriften. Ik representeer het merendeel van de vrouwen en ben daar trots op." 

Mindy Kaling

Actrice Mindy vertelde in een interview met Jimmy Kimmel dat ze een hoop complimenten krijgt die eigenlijk een belediging zijn. "Ik hoor zo vaak 'Het is zo goed dat Mindy het niet erg vindt om niet aan het schoonheidsideaal te voldoen' en ik denk 'Dat doe ik wel!' en ik krijg ook opmerkingen als 'Wat verfrissend dat Mindy zich nergens wat van aantrekt en gewoon een dikke walrus wilt zijn'. En dan denk ik alleen maar: 'Ik doe aan hardlopen en sport ook. Het kost veel moeite om er als een normale molllige vrouw uit te zien!" 

Tyra Banks

 

Yesterday, my mom stopped me, grabbed my phone and said, "Ty, throw your arm up!" And I did.

Een foto die is geplaatst door Tyra Banks (@tyrabanks) op

Tyra kreeg veel kritiek op een foto van haar in bikini en werd door veel mensen dik genoemd. In haar talkshow nam het model een moment om iets tegen deze body shamers te zeggen: "Kiss my big fat ass!"

Liam Payne

Niet alleen vrouwen zijn slachtoffer van body shaming. Ook mannen krijgen er van langs. Liam kreeg opmerkingen over zijn gewicht, hij zou dik zijn geworden. Op Instagram reageerde hij op de opmerkingen: "Ik wil even duidelijkheid scheppen over wat de media sommige mensen aandoen. Is het verkeerd om normaal te zijn? Moet ik op een Olympisch kampioen zwemmen lijken om bij de coole mensen te horen of kan ik er genoegen mee nemen dat degene waar ik zielsveel van houd vindt dat ik de coolste ben? Ik denk dat ik voor het tweede ga". 

Jennifer Lawrence

Er is ooit tegen Jennifer gezegd dat ze af moest vallen als ze haar baan wilde behouden. Ze kreeg foto's van zichzelf waarop ze vrijwel naakt stond en er werd bij verteld dat ze die foto's moest gebruiken als motivatie om af te vallen. Door deze ervaring is de actrice fel tegen diëten en alles wat daarop lijkt. "Als iemand het woord 'dieet' tegen mij zegt dan zeg ik 'Go fuck yourself'". 

Heb jij weleens een nare reactie gekregen op je figuur? 

Bron, bron, bron

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved