Dit is het eerste wat je moet doen als je geslaagd bent

Lifestyle door Renee

Je bent tot nu toe nog nooit zó blij geweest in je leven en iedereen mag het weten. Je bent geslaagd en hebt nu je vmbo/havo/vwo diploma op zak, woohoo! Allereerst van harte gefeliciteerd. Maar weet je al wat je als eerste moet doen als je geslaagd bent? Natuurlijk hoort je tas buiten te hangen en stuur je iedereen een berichtje met het goede nieuws, maar het volgende mag ook niet ontbreken...

Anno 2015 kun je er niet omheen: een selfie maken. En wat is een mooier moment om dit te doen dan wanneer je geslaagd bent? Precies. Iedereen mag weten dat jij hard gebikkeld hebt voor dit diploma en dus mag de wereld weten dat je nooit meer de middelbare schoolbanken in hoeft. En wat het allemaal nog beter maakt is dat je super leuke prijzen kunt winnen als je iets met die selfie doet!

Hijs de vlag, snijd de taart aan en maak de ultieme selfie. Upload het met #HoeraGeslaagd en kom maar door met die likes. Hoe meer likes en stemmen je verzamelt, hoe meer kans je maakt om een prijs te winnen. Maarre... Wat kun je winnen dan? Onder andere een Philips Wake-Up Light, wireless speakers, headphones of een selfiestick. Genoeg reden om mee te doen dus. ;-)  

De actie loopt van 10 juni tot 10 juli, dus doe snel mee! Klik hier voor meer informatie.  

Heb jij al een selfie geüpload?

*Dit is een gesponsord artikel