Winnen

Win: 2 tickets voor het concert van Taylor Swift in Ziggo Dome!

93

[AFGELOPEN]Na nummers als 'I Knew You Were Trouble', 'Blank Space' en 'Shake It Off' is er maar één ding wat we willen: de liedjes meezingen tijdens het concert van Taylor Swift! Op 21 juni treedt de zangeres op in de Amsterdamse Ziggo Dome, maar helaas zijn de tickets allang uitverkocht... Er is een manier om er tóch bij te kunnen zijn: Girlscene mag via Keds, de officiële sponsor van The 1989 World Tour, een lezeres blij maken met twee tickets en als klap op de vuurpijl krijg je ook een backstage tour! Lees snel verder voor de details.

Alle Swifties opgelet! Droom je ervan om Taylor een keer van dichtbij te bewonderen en wil je haar jouw favoriete nummers live horen zingen? Girlscene kan jouw droom werkelijkheid laten worden, want wij mogen via Keds twee tickets voor Taylor Swift's concert op 21 juni in de Amsterdamse Ziggo Dome weggeven! Het concert was binnen een mum van tijd uitverkocht en dit is jouw kans om er toch bij te kunnen zijn. 

Als winnares krijg je twee tickets en kun je dus samen met een vriendin/zus/moeder naar het concert. Jullie zullen niet alleen de spectaculaire show bijwonen, maar jullie krijgen ook een backstage tour! Dit is geen meet & greet (jullie zullen Taylor dus niet ontmoeten), maar jullie krijgen wel een exclusief kijkje achter de schermen van het concert en zullen bijvoorbeeld de props en kleedkamers te zien krijgen. Hoe cool is dat! 

Tijdens het concert wil je natuurlijk wel geheel in Taylor-stijl arriveren. Zoals je misschien wel weet is de kledingstijl van de zangeres altijd on point. Vrouwelijk, maar ook comfortabel. Tijdens concerten zie je Taylor in spetterende outfits, maar bespaart ze zichzelf de pijn van torenhoge hakken en kiest ze voor fashionable sneakers van Keds. Er is een speciale Keds collectie voor The 1989 World Tour ontworpen! Met deze sneakers ben je helemaal klaar voor het concert. En als je wint, dan krijgen jij en degene die je meeneemt een paar cadeau! 


De 1989 collectie is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Omoda in Antwerpen, Breda en via de Omoda webshop voor €69,95. Klik hier om de sneakers online te bestellen.

Zo maak je kans op twee tickets voor Taylor Swift's concert op 21 juni: 
♥ Door mee te doen aan de winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden. Klik hier om de actievoorwaarden te lezen.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je schoenmaat, geboortedatum, adresgegevens & telefoonnummer in te vullen:

Wat is jouw lievelingsnummer van Taylor Swift? (+ schoenmaat, geboortedatum, adres & telefoonnummer)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Meedoen met meer winacties? Kijk dan op Girlscene's win-pagina, klik hier

LOVE dit artikel
33 meiden hebben deze blog geloved