News

Crop tops verboden op school?

Alexi Halket liep rond op een hogeschool in Toronto en wist daarmee haar docent te shockeren. De reden hiervoor? Ze droeg een 'weinig verhullend topje' wat uitgemaakt werd voor een sportbeha en hiervoor mocht ze zich gaan melden bij de directeur. Alexi is het hier absoluut niet mee eens en komt in opstand door #croptopday in de wereld te brengen. En dit is het resultaat…

Haar docent noemde Alexi's topje dus een sportbeha en na een discussie van een uur met de directeur kwamen ze er nog niet uit. Alexi weigerde om zich om te kleden en het enige wat de directeur kon zeggen is dat zij zich nog een keer bij hem moet melden als ze weer zoiets draagt. Met andere woorden: je navel laten zien is verboden. Daar is Alexi het niet mee eens en daarom komt ze in opstand door protestactie #croptopday te beginnen. "Draag alsjeblieft een topje, sportbeha, bandeau, naveltruitje of iets soortgelijks in de strijd tegen seksualisering."

Veel meisjes zijn het met Alexi eens en plaatsen een foto op social media met #croptopday. Alhoewel, niet iedereen begrijpt Alexi… Sommigen vinden het niet meer dan normaal dat je je aan de 'dresscode' van je school houdt, ook als dat betekent dat je je navel niet mag laten zien.






Wat vind jij: zou je een crop top op school mogen dragen of niet?

Bron en bron
Beeld: Twitter

Must reads 👀