Win: 100x 'After', het fan fiction boek over Harry Styles

Winnen door Emma

[AFGELOPEN] Niks is zo fijn als je verliezen in een boek. Al helemaal als het boek over Harry Styles gaat. Althans, een personage in het boek is gebaseerd op het One Direction bandlid. Anna Todd schreef het boek 'After', een verhaal dat begon als fan fictie en uitgroeide tot een boeksensatie. Dat het zo'n groot succes is geworden verbaast ons niks. Fantaseren over een romance met Harry, wie wil dat nou niet ;-)! Zoek jij nog een goed boek om te lezen in de vakantie? Girlscene geeft maar liefst 100 (!) exemplaren van 'After' weg! 

Fan fictie over Harry Styles
Anna Todd schrijft dan misschien wel verhalen, maar haar eigen verhaal is ook behoorlijk interessant. De schrijfster is gek van Harry Styles en besloot uit verveling om fan fictie te schrijven met een personage dat gebaseerd is op de zanger. De eerste hoofdstukken van 'After' schreef Anna op haar telefoon! Ze besloot haar verhaal op Wattpad te publiceren. Al snel werd haar verhaal duizenden keren gelezen en werd ze benaderd door een uitgeverij. Het boek 'After' werd een feit en het groeide uit tot een sensatie! Meer weten over het bijzondere verhaal van Anna Todd? In dit artikel schreven we al eens over haar. 

Over 'After'
'After' gaat over Tessa en Hardin, een jongen die gebaseerd is op Harry. De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is...

'After' is een heerlijk boek om lekker bij weg te zwijmelen tijdens je vakantie of voor het slapen gaan. Je moet 'm gewoon lezen! Goed nieuws: Girlscene mag 100 exemplaren van 'After' weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken op het boek 'After'?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win").
♥ Schrijf je in voor Girlscene's nieuwsbrief.

Wat is het laatste boek dat jij gelezen hebt? (+adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.