Schattig: verlaten puppy en kitten zijn beste vrienden

News door Renee

Ahhhhw! Als we ergens van smelten op de Girlscene redactie dan is het wel van dieren die gewoon te cute zijn. Sinds we de Facebook pagina Chip & Adele ontdekt hebben kunnen we niets anders dan naar deze schattige puppy en kitten kijken. De twee zijn beste vriendjes, maar in werkelijkheid is dat waarschijnlijk omdat ze allebei verlaten zijn...

Chip & Adele zijn super jong, dus je raadt het misschien al... Ze zijn allebei in de steek gelaten, omdat je anders niet op die leeftijd al in een asiel belandt. Gelukkig hebben de twee dieren elkaar gevonden door Operation Kindness, een no-kill dierenasiel in Amerika. Chip, een 5 weken oude chihuahua, en Adele, een 4 weken oude kitten, zijn gevonden op 20 maart en nu ze samen zijn gebracht zijn ze beste vrienden. En wat is het schattig! We kunnen de foto's niet genoeg likes geven.

Wil je de video zien waardoor de Girlscene redactie compleet verliefd werd op Chip & Adele? Klik dan hier.


Het is toch niet voor te stellen dat iemand dieren in de steek laat? Kijk nou hoe lief ze zijn. Gelukkig is er een nieuwe - liefdevolle! - familie die de puppy en kitten hebben geadopteerd, dus hopelijk krijgen ze nu een veel beter leven.

Wat vind jij van Chip & Adele? Kun jij je voorstellen dat dieren in de steek worden gelaten?

Bron