News

Gossip Girl(scene) week 21

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Beyoncé gooit een fles wijn van $20.000 leeg in een jacuzzi, de relatiestatus van Emma Stone en Andrew Garfield, Kylie Jenner is zelfverzekerd door haar opgespoten lippen en Marcel Lubbermans (van Harry Potter ja) is een hottie geworden! 

Watch on YouTube

We konden onze ogen niet geloven, lazen we het echt goed? Emma Stone en Andrew Garfield waren het perfecte koppel, maar volgens de Amerikaanse roddelpers namen de twee in april een break. Gelukkig lijken de twee hun issues te hebben opgelost, want E! News heeft het koppel hand in hand gespot in een restaurant in Hollywood. Alsof dat niet genoeg bewijs is, dan kun je op het bovenstaande filmpje zien (helemaal in het begin) dat Emma de ouders van Andrew begroet op een heel hartelijke manier. Als het uit was dan gingen ze vast niet op die manier met elkaar om, of wel? Anyways, wat zijn wij blij dat ze weer gelukkkig zijn!

Als er iemand een metamorfose heeft gehad het afgelopen jaar, dan is het Kylie Jenner wel. Haar volle lippen waren lange tijd het gesprek van de dag. Hoe kan het toch dat ze van smalle lippen ineens volle lippen had? De media speculeerden er op los: is er een trucje voor of is de tiener naar de plastisch chirurg gestapt? Kylie hield haar lippen (haha) stijf op elkaar, maar toen kwam de aap uit de mouw. Het was Khloe die verklapte dat ze hulp had gekregen van een plastisch chirurg. De familie staat er volledig achter. Kim Kardashian zegt dat haar geïnjecteerde lippen haar zusje een stuk zelfverzekerder hebben gemaakt: "Ik heb zo veel jaar gezien hoe onzeker ze erover was", vertelt Kimmie aan Access Hollywood. "Toen ze tien jaar oud was zei ze al tegen mij, hoe kan het dat mijn lippen niet dik zijn zoals die van jullie? Het heeft haar zelfverzekerdheid echt veranderd." Ondanks het 'succes' van de ingreep, is Kylie niet van plan om nog iets te laten doen volgens Kim. We hopen dat ze inderdaad inziet dat ze geen plastische chirurgie nodig heeft!

Kun je de sullige Marcel Lubbermans uit Harry Potter nog herinneren? Nou, zo sullig is 'ie niet meer? Matthew Lewis -de acteur die de rol van Marcel vertolkte- is in de tussentijd behoorlijk veranderd, dat bewijst deze hunky coverfoto wel! Helloooooo Marcel Lubbermans! 

Watch on YouTube

We raden dat je 'm al hebt gezien, maar Bad Blood van Taylor Swift en Kendrick Lamar is eindelijk uit! In 4 minuten en 4 seconden komen er heel wat sterren voorbij. Van Gigi Hadid en Karlie Kloss tot Taylor's idolen Mariska Hargitay en Ellen Pompeo! Na alle media-aandacht was het geen verrassing dat Bad Blood het 24 Hour Vevo record heeft verbroken! In een dag tijd kreeg de video 20 miljoen views. Wow! We moeten toegeven dat de video niet teleurgesteld heeft… Zo'n leuk nummer en dan ook nog een sterrencast. We love it

Terwijl wij twijfelen of we wel een coffee to go moeten halen, doen de sterren nergens moeilijk over. Logisch, want zij hebben veel meer geld op hun bankrekening staan. Maar sommige sterren gaan wel heel ver en gaan met geld om alsof het water is. Beyoncé bijvoorbeeld. In een nieuwe videoclip van Bey en Nicki Minaj die ze hebben gelanceerd op Tidal is te zien dat de zangeres een fles wijn van $20.000 (!) leeggooit in een jacuzzi. Daar gaat onze spaarrekening!

Harry Styles is een echte rokkenjager. Hij heeft gedatet met Taylor Swift, maar hij is ooit ook gevallen voor een oudere vrouw. Harry had een fling met Kimberly Stewart die inmiddels 35 jaar is. Deze week waren ze allebei aanwezig bij een concert. We weten niet wat zich er precies binnen heeft afgespeeld, maar het is zeker dat er een reünie is geweest… Zou Harry weer vallen voor de 35-jarige Kimberly? We hopen het je in de volgende Gossip Girl(scene) te kunnen vertellen! 

Until next week,
XOXO Girlscene

 

BronBronBronBronBron