Hier krijg je korting als je een kort rokje draagt

News door Renee

Voor sommige mannen geldt dan misschien hoe korter de rok bij vrouwen, hoe beter, maar dat betekent natuurlijk niet dat wij daar naar luisteren. Alhoewel koopjesjagers er in China er misschien anders over denken... Wie gek is op korting en graag minder betaalt voor eten dan de rest van de mensen kan in het volgende restaurant haar hart ophalen. Daar krijg je namelijk korting als je een kort rokje draagt.

Ja, je leest het goed. Je krijgt korting op je maaltijd als je binnenkomt in een lekker kort rokkie. Het kan blijkbaar allemaal in de Chinese stad Jinan. Uiteraard zitten er haken en ogen aan deze actie en moeten de rokjes wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Nou, we kunnen goed begrijpen dat de vrouwelijke Chinese bevolking van Jinan voortaan wel twee keer nadenkt als ze een rokje aantrekt. 

De korting begint bij een rokje van 8 centimeter tot boven de knie. Met zo'n exemplaar krijg je namelijk 20 procent korting. Maar wie liever bijna gratis eet moet minimaal 33 centimeter been boven de knie showen, wat praktisch betekent dat je halfnaakt aan het eten bent. Hiermee krijg je 90 procent korting op de uiteindelijke rekening.
Opmeten hoort er natuurlijk wel bij (als je toestemming geeft)

Wij vinden het een vreemd concept, maar uiteten gaan wordt zo wel een stuk betaalbaarder...

Wat vind jij ervan dat een restaurant korting geeft als je een kort rokje draagt? Zou jij daarom een korte rok dragen?

Bron en bron