Dit gebeurt er als je je benen scheert met pindakaas

News door Renee

Dus... We weten dat hypes en trends in beautyland nogal ver kunnen gaan - gisteren kon je lezen over meisjes die kleurpotloden als eyeliner gebruiken - maar sommigen gaan écht ver. Iedereen kent de mayonaise-in-haar truc bijvoorbeeld wel, maar pindakaas als beauty product?! Deze vrouw scheerde haar benen met het bruine smeersel en dit is wat er gebeurde.

Het blijkt meer weer dat het leven van een beautyredacteur niet alleen maar over rozen gaat. Of in ieder geval, dat geldt voor Daisy van Metro UK. Ze heeft een hekel aan het scheren van haar benen en op de Girlscene redactie snappen we wat ze bedoelt. Het duurt altijd langer dan je wilt, je snijdt jezelf soms per ongeluk en tot overmaat van ramp kom je er na het scheren achter dat je een baan hebt gemist. Grmbl. Maar ze zegt dat ze dé hack heeft gevonden voor ultra zachte én gladde benen die ze voor iedereen die het wil lezen gaat testen.


Dus ze smeert pindakaas op haar benen, want veel omega-3, vitamine E, zink en magnesium. Ze brengt een laag van het bruine spul aan op haar benen en wat blijkt? Het is nogal lastig uit te smeren. Joh ;-). Maar gelukkig gaat het al beter als de pindakaas opwarmt door haar benen. Op haar andere been brengt ze pindakaas met stukjes crunch aan om te zien of er verschil is. Tijd om te scheren. Wat is het eindresultaat? Het scheren gaat lastig en het scheermesje pakt meer pindakaas dan haar. Maar zodra je met een ultradunne laag werkt gaat het beter en kun je pindakaas als vervanger van scheerschuim gebruiken. Soort van. Onder de douche spoelde Daisy de bruine laag van haar benen en ja: ze had ultra zachte en gladde benen. Bovendien werkt de crunch als een scrub. Het nadeel is alleen dat het een nogal tijdrovend klusje is, maar hé het was vast leuk om uit te proberen.

Mocht je willen weten hoe het eruitziet...:

Wij laten deze trend aan ons voorbijgaan, net zoals Daisy die terug naar waxen gaat...

Heb jij weleens van deze beautyhack gehoord? Ga jij het proberen?

Bron