Word jij het topmodel van s.Oliver?

Celebs door Emma

Is het jouw droom om te poseren voor de camera en jezelf te zien prijken in magazines? Droom niet langer, want binnenkort kan dit werkelijkheid worden! s.Oliver organiseert een grote modellenwedstrijd met een buit die niet mis is. Als je wint, dan sier je in het s.Oliver Fashion Magazine én mag je voor €1000 shoppen bij s.Oliver. Hier lees je hoe je jouw droom waar kan maken. 

Als het altijd al jouw droom is geweest om te poseren voor de camera of te paraderen over de catwalk, dan is dit nu je kans! s.Oliver organiseert de Model Star campagne, op zoek naar een gezicht voor in het s.Oliver Fashion Magazine. Een goede springplank naar een succesvolle modellencarrière, want het s.Oliver Fashion Magazine wordt in verschillende Europese landen verspreid! O, en je wint ook nog €1000 shoptegoed. Ook niet verkeerd, toch? ;-)

Het gezicht van s.Oliver word je natuurlijk niet zomaar, daar gaan eerst een aantal castings aan vooraf. Let op: je moet boven de 18 jaar zijn om mee te kunnen doen! 

Hoe kun je meedoen? 
Meld je nu online aan (tot 2 juni!), of kom op 30 mei naar de castingdag in s.Oliver Store Maastricht. Het professionele team van de make-up artist en de fotograaf van GLAMOUR staan daar klaar om jou op je mooist te fotograferen! Op die manier is een professionele deelname aan deze modellencompetitie gegarandeerd. 

Daarna kiest de jury uit alle deelnemers de beste kandidaten. Dan is het tijd om stemmen te verzamelen! Van 9 tot 15 juni kan er namelijk gestemd worden op de geselecteerde kandidaten. Hieruit komen twee winnaars: een man en een vrouw.

Alle data op een rijtje:
De castingdag is op 30 mei in Maastricht, Mosae Forum 72  
Online deelnemen kan tot 2 juni via www.soliver.com/modelstar
De selectie van de top 10 (per geslacht) zal plaatsvinden vanaf 3 juni
Vervolgens kan er van 9 juni tot 15 juni gestemd worden

Doe jij mee met de s.Oliver Model Star campagne? 

Kijk voor meer info of ga voor je online deelname naar: www.soliver.com/modelstar

*Dit is een gesponsord artikel