News

Real life Barbie poseert voor nieuwe fotoshoot

Valeria Lukyanova heeft onder meer één belangrijk doel in haar leven en dat is om op een real life Barbie pop te lijken. En we moeten toegeven, met succes. Op Instagram heeft ze al 160.000 volgers die ze iedere dag op de hoogte houdt van haar Barbie proporties en om haar volgers te blijven voeden heeft ze geposeerd voor een nieuwe shoot. Haar lichaam lijkt nu écht op die van een Barbie...

Op de Girlscene redactie zijn we er nog niet helemaal over uit of we Valeria a.k.a. real life Barbie moeten bewonderen of niet. Ja, het is best knap dat ze het echt voor elkaar heeft gekregen om er als zo'n pop uit te zien. Maar aan de andere kant straalt ze weinig levendigheid uit op de foto's... Kijk mee en oordeel zelf.Lijkt ze niet ontzettend veel op een Barbie? Dunne egale benen, buikspieren waar je U tegen zegt en hetzelfde lange blonde haar. Wat dat betreft is het missie geslaagd voor Valeria. Alleen zijn haar looks allesbehalve vergelijkbaar met die van een gemiddeld meisje. Wij zijn vooral benieuwd of ze niet ergers een beetje cellulitis heeft, want dat zou haar een stuk menselijker maken. ;-)

De 29-jarige Valeria krijgt veel kritiek vanwege haar looks en de plastische chirurgie die ze laat doen, maar gelukkig voor haar zijn er mensen die haar wel bewonderen. Een fan schreef bijvoorbeeld dat als ze naar Valeria kijkt de mooiste vrouw van de wereld ziet. Ahhh! Al krijgt ze tegelijkertijd ook weer te horen dat ze vroeger waarschijnlijk te veel met Barbies heeft gespeeld en daar haar plastic fantastic look aan te danken heeft.
Barbie op vakantie

Wat vind jij van Valeria, de real life Barbie?

Bron en beeld
Beeld: Instagram

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved