Travel

Bed & Breakfasts in Nederland waar je een keer moet overnachten

Wil je er even helemaal tussenuit? Daarvoor hoef je niet naar één of ander exotisch oord te gaan -want dat laat je spaarrekening lang niet altijd toe-, er zijn namelijk genoeg mooie plekjes in Nederland waar je kunt verblijven. Je moet die bijzondere plekjes alleen even weten te vinden! En wat is er nou knusser dan een Bed & Breakfast? Verblijf in een romantische love bubble met je vriend(in) of waan je in The Big Apple in een kamer die ingericht is in New Yorkse stijl; Girlscene zet de fijnste Bed & Breakfasts voor je op een rij. 

Love Bubbles, LoosdrechtLove Bubbles is -zoals de naam al aangeeft- het perfecte plekje voor verliefde stelletjes. Romantischer kan niet. In dit bijzondere Bed & Breakfast kun je in meerdere love bubbles verblijven, dit is de Basic Love Bubble. Een smal gangetje door de dikke muren van het fort leidt je naar de kamer waarin jullie verblijven. Een kamer met een open haard waar jullie voor in slaap kunnen vallen en een grote futon waarop jullie kunnen knuffelen. En massage olie wordt voorzien ;-).  Prijs: 70 euro voor een doordeweekse nacht en 85 euro per weekendnacht, verblijf minimaal 2 nachten.

De Slaapfabriek, Teuge


Waan je in New York in deze kamer in ontbijthotel De Slaapfabriek. De kamer is simpel, maar van alle gemakken voorzien. En hoe leuk is het bad dat middenin de kamer staat! Het ontbijthotel is gelegen in een prachtig gebied waarin je overdag kunt genieten van de natuur. 's Avonds kun je bijkomen in het heerlijke bed en kun je een filmpje kijken op de flatscreen. En hoe leuk is het bad dat middenin de kamer staat! Prijs: vanaf €93,50 voor twee personen per nacht. 

Leuketrijne, OldetrijneBron
Kom helemaal tot rust in deze keet op het erf van een boerderij. Een perfecte plek om er even tussenuit te gaan met een vriendin, want er staan twee aparte bedden. De keet heeft openslaande deuren naar het eigen terras, waar je kunt ontbijten in de zon. Gastvrouw Will komt 's ochtend de ontbijtkist brengen, een houten kist met o.a. diverse soorten brood, kaas, vers fruit en een eitje van de eigen kippen. 's Middags kun je een fijne boswandeling maken, want Oldetrijne ligt vlakbij natuurgebieden Rottige Meenthe en het Brandemeer. Prijs: vanaf €55 per nacht. 

Het Kloetings Tuincafé, KloetingeBron
Er zijn weinig Bed & Breakfasts die gezelliger zijn ingericht dan Het Kloetings Tuincafé. Een kleurrijk interieur zoals je dat in interieurbladen ziet. En niet te vergeten; de prachtige tuin waarin je prima kunt vertoeven. Als je verblijft in het Kloetings Tuincafé dan ben je verzekerd van een knusse, gezellige sfeer. En het schijnt dat het ontbijt geweldig is! Prijs: vanaf €90 per nacht. 

Bed in de Betuwe, ZettenEven helemaal tot rust komen? Dat kan in de Betuwe. De kamer in deze Bed & Breakfast is in Scandinavische stijl ingericht en je kunt dus heel goed relaxen in deze rustige omgeving. Bijzonder aan Bed in de Betuwe is dat ze ook een Beautykamer hebben! Als je wil kun je je dus laten verwennen met een schoonheidsbehandeling of massage. Zo weet je zeker dat je uitgerust terugkomt! Prijs: vanaf €80,00 per nacht. 

Villa Nieuwland, Den OeverIn Villa Nieuwland moet je vooral verblijven voor de locatie. Het is gelegen bij de Waddeneilanden en is dus de perfecte plek om lekker uit te waaien. Ondanks de prachtige locatie is het nog redelijk rustig waardoor je echt helemaal uit kunt waaien. Er staan maar liefst vier vuurtorens om de Bed & Breakfast heen, hoe leuk is dat als je 's avonds de lichtjes ziet? Prijs: vanaf €100 per nacht. 

In welke Bed & Breakfast zou jij weleens willen verblijven? 

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved