Deze mannen omschrijven en tekenen de perfecte vagina

News door Emma

Heb jij je ooit afgevraagd hoe de perfecte vagina eruitziet? Wij eigenlijk ook niet. Toch kregen een aantal mannen de vraag of ze de perfecte vagina wilden omschrijven en tekenen. Een beetje ongemakkelijk, maar de heren deden hun best. De één omschreef de perfecte vagina heel serieus, terwijl de ander niet kon stoppen met lachen. Zó ziet de perfecte vagina er dus uit volgens mannen.

Er bestaat een schoondheidideaal over vrijwel alles -hoe groot je borsten en billen moeten zijn, hoe slank je taille moet zijn- maar het schoonheidsideaal van de perfecte vagina is misschien iets waar je niet per se een beeld bij hebt. En dat terwijl vagina's in allerlei soort en maten komen, maar daar denken we dus niet zo over na. 

Maar hebben de mannen een perfecte vagina? Er werd een groepje mannen gevraagd om de perfecte vagina te omschrijven en te tekenen. Een gekke vraag, dat bleek wel uit de reacties van de mannen. Er werd heel wat gelachen en sommige mannen schaamden zich zelfs voor hun antwoord en tekening. Terwijl een ander rustig onthulde dat hij overweg kan met elke vagina, hoe die er ook uitziet. 

De vraag over de perfecte vagina resulteerde in een hilarische video die je met een knipoog moet kijken. De perfecte vagina bestaat natuurlijk helemaal niet ;-). 

Wat vind jij van de video? Moest je er om lachen?