De cast van Lizzie McGuire had een mini reünie: zo zien ze er nu uit

Films & Series door Emma

Awww, wat worden we hier nostalgisch van! De cast van ons favoriete jeugdprogramma –Lizzie McGuire, natuurlijk- had een mini reünie. De acteurs gingen samen bowlen en dat moment hebben ze gelukkig vastgelegd! We weten wel hoe het met Hilary Duff gaat, maar wat doen Matt, Miranda, Gordo en knapperd Ethan Craft nu? En beter nog: hoe zien ze eruit? In dit artikel kom je erachter, dus lees snel verder.

Als je terugdenkt aan programma’s die je vroeger altijd keek, dan komt Lizzie McGuire sowieso voorbij. We keken met veel plezier naar de avonturen van Lizzie (en Lizzie’s stripfiguur), haar beste vrienden Miranda en Gordo, haar irritante broertje Matt en de hottie van de school Ethan Craft. Lizzie McGuire is alweer 11 jaar (!) van de buis en sindsdien hebben we van veel van hen niets meer gehoord. Gelukkig blijken de castleden nog wel contact te hebben, want ze zijn gaan bowlen! Jake Thomas aka Matt plaatste een foto op Instagram van de bowlingdate en hiermee is een mini reünie een feit! Wow, wat zijn ze veranderd!

Alsof dat nog niet genoeg nostalgische gevoelens naar boven brengt, kwamen we ook nog de foto tegen van Lalaine (Miranda) en Clayton Snyder (Ethan Craft) op de verjaardag van Jake Thomas! Moet je zien hoe volwassen Ethan Craft is geworden ;-).

Hilary Duff als Lizzie McGuire
We weten allemaal wel hoe het met Hilary gaat, na het tv-programma heeft ze eigenlijk alleen nog maar meer succes gehad in haar carrière. Ze speelde in verschillende films (A Cinderella Story en Raise Your Voice, we noemen er maar een paar) en heeft óók nog een succesvolle zangcarrière. Hilary nam een tijdje een break van de spotlights omdat ze trouwde en een zoontje kreeg. Maar inmiddels is ze happy single, heeft ze haar nieuwe single ‘Sparks’ uitgebracht en speelt ze in de nieuwe serie ‘Younger’.

Lalaine als Miranda Sanchez
Lalaine laat niet veel meer van zich horen, dat komt misschien ook doordat ze een heftige tijd achter de rug heeft. In 2007 werd ze opgepakt omdat ze in het bezit was van crystal meth. Inmiddels gaat het een stuk beter met haar en speelt ze de bass in de band Vanity Theft.

Jake Thomas als Matt McGuire
Jake –die het irritante broertje van Lizzie speelde- zoekt nog zo nu en dan de spotlight op. Hij heeft in een aantal Lifetime films gespeeld en werkt daarnaast ook nog als parrtime fotograaf.

Adam Lamberg als Gordo
Adam aka Gordo was helaas niet aanwezig bij de mini reünie, maar hij heeft zeker niet stilgezeten. Adam woont in New York en werkt als Assistant Events Coordinator bij de Irish Arts Centre.

Clayton Snyder als Ethan Craft
Wie kan Ethan Craft nou vergeten? Hoewel deze knapperd behoorlijk is veranderd, ziet hij er nog steeds knap uit. Clayton werkt tegenwoordig als parttime model en hij maakte ook deel uit van het Amerikaanse nationale waterpoloteam!

Keek jij ook altijd naar Lizzie McGuire? Vind jij dat ze veel veranderd zijn?