Lifestyle

Zo kom je in een goede sexmood

5

Je vriendje komt vanavond langs. Hij blijft slapen en je hebt heel veel zin in de avond en nacht. Hoe kom je in een goede sexmood? Het belangrijkste: ontspan en creëer een fijne sfeer. Voel je sexy, ruim je kamer op en voorkom afleiding. Girlscene vertelt je in dit artikel hoe je met een paar simpele maar toch belangrijke tips in een goede sexmood komt. 

♥ Doe iets waardoor je je sexy voelt
Dit kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan het luisteren van een liedje dat je een goed gevoel geeft, het dragen van je favoriete lingeriesetje. Doe iets waardoor je je sexy voelt. Rondparaderen op hoge hakken, elkaar aardbeitjes voeren, van tevoren je benen scheren, een lekker parfum opspuiten of je samen tegelijk met hem uitkleden: whatever works for you!

♥ Maak je slaapkamer romantisch
Dim de lichten, maak je bed mooi op, steek een kaarsje aan, zet een muziekje op en maak je slaapkamer romantisch. Het is voor sommigen moeilijk om in een seksmood te komen als de slaapkamer rommelig is. Ruim het op en zorg dat je rommel niet afleidend is.♥ Maak het zo comfortabel mogelijk
Maak je bed mooi op. Doe de gordijnen iets dicht. Doe de verwarming aan als je het te koud vindt. Is het erg warm in je kamer? Zet dan een ventilator aan of doe het raam open voor frisse, koele lucht. Maak het zo aangenaam mogelijk in de slaapkamer.

♥ Voorkom afleiding
Ruim je kamer op, vraag of je vriendje zijn mobiel of laptop weg wil leggen en focus je echt alleen op de ander. Wie kan er nou appen en seksen tegelijk? Je mail of je Whatsapp-berichten kunnen echt wel even wachten. Neem de tijd voor elkaar en geniet van elkaar.

♥ Massage, knuffelen of zoenen
Om in de mood te komen kun je intiem met iemand zijn door aanraking. Knuffelen, vooral in je nakie, kan erg opwindend zijn. Geef je vriendje een rugmassage, vraag of hij jou ook wil masseren en zo kunnen jullie in een ontspannen mood komen. Wie weet hebben jullie een paar minuten daarna hot and steamy sex...

♥ Echt geen zin?
Ben je te moe om seks te hebben met je vriendje? Dat kan gebeuren! Het kan ook andersom gebeuren, dat hij een keer geen zin heeft in seks. Je kunt soms ook genoeg voldoening halen uit knuffelen of zoenen met je vriendje. Doe niet iets waartoe hij je forceert en probeer je vriendje ook niet te forceren als jij wel wilt en hij niet. Er zijn nog genoeg momenten waarop jullie de liefde kunnen bedrijven.

♥ Vrouwen vs. mannen
Je kunt het logisch noemen dat vrouwen over het algemeen minder snel zin hebben in seks dan mannen. Het is bewezen dat mannen vaker zin in seks hebben dan vrouwen. Het duurt (over het algemeen) iets langer voor vrouwen om echt zin te hebben in seks. 

Denk je dat mannen altijd meer zin in seks hebben dan vrouwen? 

Bron, bron, bron
Beeld: Thinkstock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved