Win: Sabon Moederdag verwenpakket

Winnen door Redactie

[AFGELOPEN]Oh oh, Moederdag komt steeds sneller en sneller dichterbij. Heb jij al een cadeau gescoord voor haar of ben jij een last minute koper? Enne... Hoe ga jij haar dit jaar verrassen? Girlscene geeft je alvast een tip: de verwenpakketten van Sabon zijn een ideaal cadeau en daarom kun je één van die pakketten winnen! Lees snel verder hoe je kans maakt om je moeder hiermee te verwennen.

Wil jij je moeder dit jaar eens goed in de watten leggen? Dan is een verwencadeau natuurlijk het perfecte idee voor Moederdag. Niet voor niets liggen de winkels er nu vol mee. Voor zo'n cadeau kun je ook bij Sabon terecht waar ze heerlijke limited edition pakketten samenstellen voor het ideale Moederdag cadeau. En jij maakt kans om dit te winnen voor je moeder!

De producten van Sabon zien er luxe uit en ruiken ook nog eens heel lekker, maar we horen je al denken... Dan is zo'n Moederdag cadeau prijzig. Maar we kunnen je vertellen dat het best meevalt! Voor ieder budget is er een geschikt cadeau te vinden en anders is er vast nog een broer, zus of een vader die samen met jou je moeder hiermee wil verwennen. Dit zijn de lekkerste limited edition pakketten voor Moederdag:Beautiful Mom Gift Set - Limited Edition:

Volgens Sabon is dit het ultieme moederdag geschenk van 2015! Het pakket bestaat uit de populaire Sabon Body Scrub en de heerlijke Body Lotion Mist, verpakt in een prachtige geschenkbox. Bij dit pakket ontvang je een cadeaubon voor een Schoonheidsbehandeling t.w.v. € 40,- cadeau!

Waarde: € 91,85
Moederdag prijs: € 39

Gentle Mom Gift Set - Limited Edition:
De Sorbet Body Gel is een luchtige bodylotion op gel basis die de huid rijkelijk hydrateert en ruikt verrukkelijk! Bij dit pakket ontvang je de miniatuur van de Shower Oil in dezelfde geur cadeau! Als bonus zit er tevens een waardebon t.w.v. € 5,- in het pakket.

Waarde: € 38,90
Moederdag prijs: € 29,00

Caring Hands Gift Set:
Speciaal voor de moeders die altijd goed verzorgd voor de dag willen komen, heeft Sabon dit heerlijk duo voor de handen samengesteld. De gift-set bestaat uit verzorgende, aromatische handcrème en een prachtige nagellak.

Waarde (inclusief waardebon): € 29,90
Moederdag prijs: € 19

Sabon Gift Card:
Kan je niet kiezen wat je jouw moeder moet geven voor Moederdag? Geef dan een Sabon Gift Card en laat je moeder zelf een geschenk kiezen uit het uitgebreide assortiment van Sabon. Speciaal voor moederdag krijg je bij cadeaubonnen v.a. € 25,- een luxe miniatuur t.w.v. € 7,95 gratis, inclusief luxe geschenkverpakking. 

Kun je niet wachten om je Moederdag cadeau te bestellen? Klik dan hier om naar de webshop van Sabon te gaan of stap één van de winkels in!

Sabon Liefste Mama Van Het Jaar actie
Vind jij een cadeau geven op Moederdag niet genoeg? Geef je moeder dan snel op voor de Sabon Liefste Mama Van Het Jaar! Dan maak je kans op een weekendje Scheveningen voor jou en je moeder inclusief twee schoonheidsbehandelingen in de Sabon Beauty Salon. Vertel in het formulier hieronder in ongeveer 50 woorden waarom jouw moeder de beste is. Onder de inzendingen worden drie verwenpakketten verloot voor jou en je moeder, dus geef je snel op!