Wist je dat Zayn Malik een tweelingbroer heeft?

News door Emma

Nu Zayn Malik uit One Direction is gestapt en heeft aangegeven dat hij minder in de spotlight wil staan, gaan we hem best missen. We zijn gewend om zijn knappe koppie regelmatig te zien. Maar wist je dat er iemand is die als twee druppels water op de zanger lijkt? Deze jongen vertoont bizar veel gelijkenissen met Zayn, we kunnen ze bijna niet uit elkaar houden! We stellen Zayn's 'tweelingbroer' graag aan je voor. 

Oké, Zayn heeft niet een echte tweelingbroer, maar het zou zomaar kunnen. Er is namelijk een jongen die bizar veel op de zanger lijkt. Zayn's dubbelganger is de 23-jarige Flamur Ukshini uit Kosovo. Flamur is student en werkt parttime als model, maar is inmiddels ook uitgegroeid tot een Instagram celebrity dankzij zijn uiterlijk. Flamur heeft meer dan 40.000 volgers, voornamelijk -je raadt het al- One Direction fans. Elke foto die Flamur plaatst wordt duizenden keren geliked. 

Maar het gaat nog veel verder. Flamur wordt regelmatig op straat aangesproken en gevraagd om een foto door enthousiaste tieners. De student vond het in het begin heel raar, want hij had helemaal niet door dat hij zoveel op Zayn lijkt! "Ik wist niet dat we zoveel op elkaar lijken, omdat ik hem niet kende. Toen mensen me op straat aanspraken was ik verbaasd. Maar toen bedacht ik me dat ik heel erg moet lijken op iemand die beroemd is. ", vertelt Flamur aan MailOnline. 

"Het begon toen One Direction een beetje bekend werd en ik een paar foto's op Instagram zette." Sindsdien werkt Flamur ook als model en heeft hij al een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Maar de meeste aandacht krijgt hij toch echt van alle Zayn fans. "Ik krijg elke dag berichten van hen, op Instagram en alle andere sociale media. Sommige berichten maken me heel blij. Ze maken grapjes over mijn uiterlijk, maar op een leuke manier. Ik voel me in ieder geval vereerd dat ik op hem lijk". 

Toen wij de foto's van Flamur zagen, waren we wel even verbaasd. Wauw, Zayn en Flamur lijken écht veel op elkaar! Dit bevestigt nogmaals dat iedereen inderdaad een dubbelganger heeft rondlopen, net als dit artikel

Kijk mee naar de foto's van Flamur (of is het Zayn? ;-)): 

 

 

 

 

Vind jij dat Flamur en Zayn op elkaar lijken? 

Bron