Beauty

Deze Smart Sun Indicator UV Polsband moet je hebben!

In dit artikel maak je kennis met de rubriek 'Hot Stuff' waarin de Girlscene-redactie jou de hotste beauty producten en coolste items van het moment laat zien! Girlscene vertelt je namelijk welke producten nu hip, hot en happening zijn en welke dingen je zeker aan je collectie moet toevoegen. Deze keer: verantwoord zonnen met Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband.

Verstandig en verantwoord zonnen klinkt makkelijk, maar doe je het ook? In dit artikel lees je hoe je jezelf voorbereid op de zon alleen houdt het daar niet bij op. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je je huid niet vergeet als je buiten bent. En daarom komt een UV polsbandje goed van pas zodat je precies weet wanneer je uit de zon moet gaan of wanneer je jezelf moet insmeren. Maak kennis met één van die varianten: Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband.


We begrijpen maar al te goed als je nu denkt: wat is in hemelsnaam een UV polsband? Laten we het even uitleggen! Dit dunne bandje draag je gedurende de dag en meet de UV-A en UV-B straling van de zon. Het voordeel is dat de polsband ook werkt als je aan het zwemmen bent, dus je kunt het gerust dragen tijdens een dagje strand of zwembad. Ideaal. Het doel van deze UV polsband is helpen bij verantwoord zonnen. Hierbij moet je goed op de kleuren letten, want als de polsband geel is betekent het bijvoorbeeld dat je jezelf nog moet insmeren. Zodra het ineens oranje kleurt moet je opletten, want dan is opnieuw insmeren nodig. Is de polsband roze? Pak dan je spullen en ga naar binnen, want dit betekent dat je uit de zon blijven. 

Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband is geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor meiden die snel verbranden is dit een goede manier om in de gaten te houden wanneer je weer moet smeren met zonnebrandcrème. Lees hier welke crèmes fijn zijn.


Kruidvat Solait Smart Sun Indicator UV Polsband kost €3,99 voor vijf bandjes. Elk bandje kun je één dag gebruiken. Vergeet niet om de polsband zelf ook in te smeren.

Kende jij de UV polsband al? Ga jij het aanschaffen?

Must reads 👀