Celebs

De celebs en hun huisdieren

Als celebrity ben je altijd onderweg en heb je zo'n drukbezette agenda dat je nauwelijks tijd hebt voor familie en vrienden. Het medicijn voor dit eenzame bestaan is voor veel celebrities een huisdier. Hoe kun je ook niet dol zijn op huisdieren? Ze zijn schattig, pluizig en altijd blij om je te zien. De celebs poseren regelmatig met hun trouwe huisdier en sommigen leiden zelfs net zo'n jetset leven als hun baasje. Girlscene presenteert je de huisdieren van de celebs! 

De nieuwste aanwinst in de Bieber familie is puppy Esther. Justin ziet er dan wel stoer uit met zijn tatoeages, maar ook hij smelt helemaal van zijn nieuwe puppy. En hoe kun je ook niet! 

Ariana Grande is dol op dieren. Ze zet zich in voor asieldieren en plaatst regelmatig foto's van honden en katten die nog een baasje zoeken. Nou, wij denken dat de dieren die op Ariana's Instagram hebben gestaan meteen een nieuw huisje hebben gevonden! Dit is Ariana's eigen viervoeter, hij heet Sirius Black. Blijkbaar is Ariana ook dol op Harry Potter ;-). 

Kylie Jenner is nog maar 17 jaar en is dus nog niet al te veel weg. Daarom kan ze genoeg aandacht geven aan een nieuw huisdier. Het hondje heet Bambi en zo te zien kan het hondje het al goed vinden met de andere hond van Kylie die Norman heet. 

Demi Lovato heeft sowieso het leukste kerstcadeautje ooit gekregen. De zangeres kreeg een vervroegd cadeau in december en dat was Buddy! De witte viervoeter is echt om op te eten… Wat een schatje! 

Lauren Conrad's hond Chloe kennen we al een tijdje, maar de fashionista heeft gezinsuitbreiding gehad. Sindskort maakt ook hondje Fitz deel uit van Lauren's familie. Lauren weet als modekenner maar al te goed dat haar nieuwste aanwinst wel goed moet matchen met Chloe… Fitz is eigenlijk een kleinere versie van Chloe. En kijk die twee nou… veel te schattig! 

Ook Abigail Breslin kreeg het beste cadeautje ever. De actrice werd verrast met deze pluizige kat. Abigail heeft haar nieuwe 'love of her life' Gizmo genoemd. 

Als je ook maar een beetje gek bent op je huisdier, dan laat je natuurlijk een pyjama maken met het gezicht van je geliefde dier erop. Katy Perry was na een tijd touren weer herenigd met haar hond Butter en dat werd gevierd met matching pj's

Ook Ashley Benson is helemaal weg van haar hond. Hier zie je haar knuffelend met Walter. De hond is niet moeders mooiste (al zegt ze het zelf), maar uiterlijk is niet belangrijk toch? 

Lea Michele heeft een zware tijd achter de rug en haar huisdieren waren hierbij een grote steun. Hier zie je kat Sheila die maar wat graag met de actrice in bed kruipt. Zelfs als Lea's nieuwe vriend er is krijgt Sheila nog de meeste aandacht. 

Als er iemand veel huisdieren heeft, dan is het Paris Hilton wel. Ze heeft zelfs een speciaal huisje in haar tuin laten bouwen voor al haar pluizige dieren. Hier zie je Paris met chihuahua Peter Pan, één van de favoriete hondjes die de realityster heeft. Peter Pan heeft zelfs een eigen Instagram-account, mocht je zijn jetset leven willen volgen. 

Who needs a man? Miley Cyrus heeft dan wel een vriend, maar haar honden zijn misschien wel net zo belangrijk. De zangeres is dol op haar honden en die mogen haar dan ook gewoon wakker maken. 

Als je een beetje van dieren houdt, dan vind je het hondje van Lena Dunham vast zielig om te zien. Dat klopt ook, want Lena plaatste deze foto waarbij ze uitlegde dat hij zich niet goed voelde. Waarschijnlijk had de viervoeter iets verkeerds gegeten waardoor hij last had van buikpijn. Gelukkig gaat het inmiddels goed met hem. 

Alsof Ian Somerhalder nog niet leuk genoeg is, komen we er ook nog achter dat hij van honden houdt! Hier zie je hem met zijn hond Neech, net zo stoer als zijn baasje. Wij zouden Neech best samen met Ian willen uitlaten… 

En de prijs voor schattigste huisdieren gaat naarrrrr… Meredith en Olivia Benson! Dit filmpje van de katten van Taylor Swift laat ons hart smelten. Hoe cute is dit! Taylor heeft het maar getroffen met deze harige beestjes. De katten zijn super relaxed en rustig, en kunnen dus ook mee op reis. Nou ja, niet altijd… één van de katten heeft de zangeres ook voor een kras gezorgd op haar verzekerde benen. 

Welke celeb heeft het liefste huisdier? Wat voor huisdier heb jij en hoe heet hij? 

Must reads 👀