Celebs

OMG: Dit geven celebs uit aan hun outfit

Terwijl jij 3 weken twijfelt of je die dure broek van €80 nou wel moeten kopen, loopt Kendall Jenner op schoenen van bijna $1800 rond op een modderig festival. Argh, oneerlijk! Een uitzondering dacht je? Nope, ook onder andere Gigi Hadid, Rihanna, Ellie Goulding en Bella Thorne geven behoorlijk wat uit aan hun kleding. Check hier de shocking bedragen die celebs aan hun outfits spenderen.

Taylor SwiftVergeleken met de andere celebs draagt Taylor een goedkope outfit. Ze draagt dure hakken van Prada gecombineerd met een 'goedkoop' jurkje van Free People. 

Rihanna

Rihanna gaat voor comfy en casual tijdens de Superbowl. Ze draagt vintage Levi's 501, de bekende zwarte Timberlands en een shirt van Toga Archives.

Meghan Trainor
De curvy Meghan Trainor verschijnt bij de Kids Choice Awards in een matchende outfit van Diane von Furstenberg en hakken van Steve Madden.

Kendall Jenner
Kendall bezocht de kerk met Pasen in een all white outfit. De crop top is van Bec & Bridge, haar pantalon van O'2nd en haar gouden heels zijn van Tom Ford.

Gigi Hadid
Supermodel Gigi kwam aan bij een modeshow in een IRO jasje, ripped jeans van Joe's Jeans en platform sneakers van ASH. Haar dure tas is van Dolce & Gabanna en haar coole zonnebril van Krewe.

Ellie Goulding
Ellie draagt een superbasic outfit, maar toch de duurste in dit rijtje. Haar leren broek en laarsjes zijn van Saint Laurent en het suède bikerjasje is van AllSaints.

Zoe Kravitz
Festivalganger Zoe Kravitz verschijnt op Coachella in een playsuit van en platform laarsjes van Unif, een bril van Marc by Marc Jacobs en een draagt daarbij een choker van Vida Kush.

Demi Lovato
Beauty Demi Lovato showt haar curves in een rok van Nicholas voor Intermix, een top van Elizabeth &James en haar geliefde, hakken van Christian Louboutin.

Bella ThorneBella Thorne mag dan pas 17 jaar zijn, maar haar kledng is wel wat duurder dan van de gemiddelde 17-jarige. Haar leren rok is van Alice + Olivia, het topje van Milly en de muiltjes zijn van Giuseppe Zanotti. 

Beeld: GettyImages

Bron, Bron,

Had jij gedacht dat celebs zo veel uitgaven aan hun kleding? Wat geef jij gemiddeld uit aan kleding?

Must reads 👀