Zo zagen de celebs eruit in 2000

Celebs door Emma

Ah, het jaar 2000. Het jaar waarin we officieel afscheid namen van de 20ste eeuw en de beroemde Nokia 3310 werd geïntroduceerd. Het is alweer een hele tijd geleden en dat kun je zien. Girlscene heeft foto's van celebs in 2000 opgezocht. Wow, wat een verschil! Niet alleen qua uiterlijk zijn de sterren erg veranderd (kun je Christina Aguilera's ingevlochten haar nog herinneren?), maar vooral qua fashion! Het was één van de jaren met de meest gewaagde outfits op de rode loper. Halfnaakt of met slippers over the red carpet? In 2000 kon het! Kijk maar mee. 


Het was een goed jaar voor Christina Aguilera. Ze was één van de best verkopende zangeressen in 2000. Christina stond niet alleen bekend om haar muziek, maar ook om haar uiterlijk. De zangeres zag er namelijk altijd excentriek uit. Hier zien we Christina tijdens de Grammy Awards.


Awww, hoe cute! Hier zien we de kleine Emma Watson die haar allereerste Harry Potter film promoot. Inmiddels ziet Emma er heel anders uit (duh), maar het is wel even leuk om haar zo te zien. We hebben Emma namelijk zelf op zien groeien door de Harry Potter films. Kun jij Hermelien nog herinneren toen ze zo klein was? 


Paris Hilton heeft in de afgelopen 15 jaar gelukkig veel bijgeleerd over mode. Deze outfit vinden we ehhh... een beetje vreemd (het schijnt dat Kim Kardashian vroeger haar stylist was, we hopen niet dat dit haar schuld is?). Let ook even op haar make-up. Nu vinden we deze look niet zo mooi, maar toen was babyroze oogschaduw hartstikke hip! 


Jessica Simpson liep in 2000 al met een print op print outfit, een trend die we deze zomer ook veel zien. Met de ruches, het korte topje, wavy lokken en de zilveren oorringen was Jessica heel fashionable voor die tijd. De luipaardprint maakt de look wel een tikkeltje ordinair, maar de zangeres kan het hebben met haar poeslieve imago. 


In 2000 droeg Jennifer Lopez haar beroemde groene jurk van Versace. Ze droeg de designerjurk tijdens de Grammy's en was meteen het onderwerp van gesprek. Het kledingstuk is erg gewaagd met het diepe decolleté, maar dat viel bij de meeste mensen wel in de smaak. Tot op de dag van vandaag kunnen mensen zich de groene jurk van J.Lo nog herinneren... Dress to impress!


Als Jessica Alba deze outfit nu zou dragen, dan zouden we denken dat ze op vakantie was. Maar in 2000 was dit gewoon een geschikte outfit om te dragen tijdens een evenement. Jessica combineerde een simpele top met een zomers rokje en... slippers! Tja, dat was blijkbaar heel normaal. En zoals je kunt zien was het peace-teken toen ook al een veelgebruikte pose ;-). 


Hét koppel van 2000 was toch echt Jennifer Aniston en Brad Pitt. Ze werden gezien als het perfecte stel en struinden regelmatig samen de rode loper af. Hier zien ze er lekker casual uit tijdens de première van Erin Brockovich, een film van Julia Roberts die enorm populair was geworden. Inmiddels weten we wel hoe het sprookje is afgelopen... 


Het modemotto van 2000 was overduidelijk 'less is more'. En daar doen de dames van Destiny's Child vrolijk aan mee. De zangeressen werden halfnaakt gekiekt op de rode loper van de Hip Hop Music Awards. En wauw, wat is Beyoncé veranderd! 


Nog iemand die niet bang is om een beetje skin te tonen. Mariah Carey poseert in een vlindertop die weinig aan de verbeelding overlaat. Vlinders waren in 2000 razend populair, kun je de beruchte vlinderclipjes nog herinneren? 


Cameron Diaz had in 2000 overduidelijk nog een lesje poseren nodig, maar dat is inmiddels helemaal goedgekomen. Hier zien we de actrice tijdens de MTV Movie Awards in een casual outfit met een simpel hemdje en jeans met steentjes. Super hip voor die tijd! 


Angelina Jolie ging in 2000 voor lang: lang haar en een lange rok. Toentertijd was ze gelukkig getrouwd met Billy Bob Thornton en poseerde ze regelmatig klef met manlief op the red carpet. Inmiddels leidt de actrice een heel ander leven dan toen, nu heeft ze bijvoorbeeld zes kinderen om voor te zorgen. 


Dit is ongetwijfeld één van de gekste outfits die Britney Spears ooit heeft gedragen. Ach, als Brit zich er maar goed in voelt en dat doet ze ook zo te zien. De superster ging voor een lange oranje vest, een behoorlijk decolleté (onmisbaar in het jaar 2000), een kort broekje, een paarse netpanty en puntige laarzen. En dan hebben we het nog niet eens over het hoedje en de choker gehad! 

Meepraten over celebs? Dat kan op Girlscene's forum

Wat vind jij van de outfits in 2000? Welke celeb vind jij het meest veranderd?

Beeld: gettyimages