Lifestyle

Dingen die je moet weten als je een relatie hebt met een lange jongen

The struggle is real. Heb je een relatie of datet je met een jongen die zo'n 20 centimeter of meer langer is? Dan heb je het niet makkelijk. Of in ieder geval… Je kampt waarschijnlijk met verschillende problemen waar vriendinnen met kleinere vriendjes geen last van hebben. Speciaal voor de meiden die wel een lange vriend hebben heeft Girlscene herkenbare dingen op een rij gezet. Lees maar mee.

Zoenen
Als jij op je All Stars loopt en spontaan je vriend een kus wil geven vergt dat enige inspanning. Jij doet je best om jezelf zo lang mogelijk te maken door op je tenen te staan en hij moet op een awkward manier bukken om jouw lippen te kunnen raken. Tja… Zittend zoenen is daarentegen een stuk makkelijker. 😉

Zijn geslachtsdeel 
Om een fabel uit de weg te helpen: lange jongens hebben niet per se heel grote penis., maar het kan uiteraard wel zo zijn. Het is natuurlijk niet het belangrijkste onderdeel van een relatie, maar verwacht niet automatisch dat alles aan zijn lichaam in proportie is, als je begrijpt wat we bedoelen. 

Dansen 
Geniet je van een sexy momentje op de dansvloer? Grote kans dat je kont dan ergens tegen zijn bovenbeen schuurt. En helaas is face-to-face dansen ook niet altijd een optie als jij je armen om zijn nek wil doen, tenzij je graag op je tenen danst. 

Foto's
Natuurlijk leg je graag momenten van jullie samen vast, maar wanneer anderen een foto van jullie maken moeten jullie creatief zijn. Ja, op zijn schoot zitten gaat prima, maar de 'romantisch in de ogen staren terwijl jullie gezichten naast elkaar zijn'-pose is wel een uitdaging als je een groot lengteverschil hebt.

Kleding lenen
Je hoort vast weleens over meisjes die kleding lenen van hun vriendje. Helaas gaat dat voor jou niet op. Zijn jeans kun je niet omtoveren tot jouw boyfriend jeans – want te lang en veel te wijd – en ook zijn shirts zijn net pyjamajurken voor jou. Jammer.

Ruimtegebrek
Met je vriend in een kleine auto rijden? Hmm… Waarschijnlijk is hij niet heel blij met dat idee. Door zijn lange benen zijn kleine ruimtes altijd een probleem voor hem. Om over de vierzitsbanken in Sprinter treinen maar niet te spreken.

Hakken
Genoeg 'negatieve' punten. Er zijn natuurlijk ook veel voordelen aan het hebben van een relatie met een lange jongen! Wat dacht je van het feit dat je hoge hakken kunt aantrekken zonder boven hem uit te steken? Precies.

Supermarkt
Als klein(er) meisje is boodschappen doen vaak een moeilijke opgave, vooral als je iets uit het bovenste schap wil hebben. Maar neem je vriend mee en het probleem is opgelost. Hij pakt met alle liefde een fles olijfolie van de hoge plank.

Optillen
Lange jongens zijn vaak een stuk sterker, dus jou optillen is voor hem waarschijnlijk een eitje. En er zijn best veel situaties waarbij dat goed van pas komt!

Bescherming
Op de één of andere manier voel je je vaak een stuk veiliger als er een lange jongen naast je staat. Of niet? Je hoeft in ieder geval niet snel bang te zijn dat jou iets overkomt als je met je vriend bent.

Drukte
Lopen in een grote menigte is voor jou niet langer een probleem meer. Jouw vriend pakt je bij je hand en maakt de weg voor jullie vrij. En ben je tijdens een feestje je BFF uit het oog verloren? Grote kans dat hij door z'n lengte haar eerder spot dan jij.

Mannelijk
Tja, laten we eerlijk zijn. Lange mannen zien er vaak mannelijker en zelfs stoerder uit. Dat komt omdat zij vaak ook een stukje breder zijn en die brede borst en schouders vallen goed in de smaak…

Heb jij een relatie met een lange jongen (gehad)? Wat vind jij de voor- en nadelen van een groot lengteverschil?

Bron, bron, bron

Must reads 👀