Fashion

Zonnebrillen battle: Wayfarer vs. Aviator

69

Volgende week belooft de zon eindelijk te komen. En heel eerlijk? Wij staan al met open armen op die 25 graden te wachten. Een onmisbaar product tijdens deze dagen is natuurlijk zonnebrandcrème, maar we moeten toegeven dat een zonnebril ook niet mag ontbreken. Het liefst dragen de meiden van Girlscene een mooi montuur. Dit zijn onze favorieten!

Nu het zonnetje weer schijnt kunnen we ein-de-lijk weer een zonnebril op! En daar zijn we blij mee, want een zonnebril is een leuke toevoeging aan je look. Er zijn twee modellen waar we toch altijd weer bij terugkomen: de Wayfarer en de Aviator (ook wel de pilotenzonnebril genoemd). Deze zonnebrillen blijven altijd in de mode. Welk model heeft jouw voorkeur? Laat het in de reacties weten. 

Wayfarer
De Wayfarer lag voor het eerst in de winkel in 1956. De zonnebril werd pas populair toen het werd gebruikt in de beroemde film Breakfast At Tiffany's (de favoriete film van Blair Waldorf!). Audrey Hepburn droeg de Wayfarer tijdens de opnames en toen ging het ineens keihard met de verkoop. Sindsdien is de Wayfarer niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze zonnebril is tijdloos en altijd in de mode. En terecht, want met de Wayfarer zie je er ontzettend cool uit! 


Aviator
De Aviator is nog een stukje ouder dan de Wayfarer. De zonnebril werd in 1936 voor het eerst geïntroduceerd en wordt ook wel pilotenzonnebril genoemd. Deze bijnaam is niet voor niks, de bril is namelijk speciaal ontwikkeld voor piloten. In 1929 kreeg Ray-Ban deze opdracht zodat de piloten op hoge hoogten niet verblind werden door de zon. Al snel werd deze zonnebril ook in het dagelijks leven gedragen en inmiddels is het een iconisch model geworden. Elke zomer is de pilotenzonnebril in, dit jaar zijn de Aviators met spiegelglazen weer helemaal hip. 

Jij kunt één van de volgende zonnebrillen t.w.v. €25 GRATIS bestellen: de retro, de wayfarer of de aviator (je betaalt alleen de verzendkosten). Voor dat bedrag wordt je nieuwe zonnebril in een mooie brillenkoker + brillendoekje GRATIS thuis geleverd. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief en jouw favoriete zonnebril te bestellen of vul onderstaand formulier in.

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved