11 hilarische 1 april grappen die jij zeker moet proberen

Lifestyle door Redactie

Binnenkort is de dag om je beste vriendinnen, huisgenoten, leraar of familieleden goed in de zeik te nemen! Is jouw vriendin gek op Oreo-koekjes? Vervang de witte crème voor tandpasta. Haar lievelingskoekje smaakt ineens heel anders... Met de andere grappen hieronder gaat het je zeker lukken om mensen voor de gek te houden.

♥ Heb jij een vriendin die helemaal weg is van Oreo-koekjes? Houd haar voor de gek door de romige crème tussen de oreo-koekjes te vervangen door witte tandpasta! Hier schat, neem een koekje... BAH! 

♥ Beplak de slaapkamer of de werkplek van je vriendin, zusje of huisgenoot met post-its! Het duurt even, maar dan heb je wel een fantastisch resultaat. Het is bijna zonde om het er weer af te halen, vind je niet?

 

April fools prank number 4. #saranwrapsoap #aprilfoolsprank #prank

Een foto die is geplaatst door Nicolette Homes (@nikki996) op


♥ Plak met plastic folie iemands douchegel of shampoo af. 

 

Ketchup and mayo filled donuts for the girls at work! April Fool's! #sportclips #prank

Een foto die door mama_erin223 is geplaatst op


♥ Spuit een donut vol met mayonaise of ketchup. Kijk eens lieverd, ik heb een donut voor je meegebracht... Neem maar een lekker hapje. 
 

 

I hope you enjoyed your deodorant refilled with butter brother #aprilfools #prank #joke #funny #brother #toogood #instacollage

Een foto die is geplaatst door Jaclyn Turnbull (@itsjaclynturnbull) op


♥ Gebruikt jouw vriend of vriendin een deostick? Draai de deodorant naar beneden en vul de bovenkant op met roomboter of zuivelspread. Schat, wat ruik je heerlijk naar... ROOMBOTER! 
 

 

"Why isn't the mouse working? I just.... Oh..." #nicolascage #welcometothecage #prank #aprilfools #grandparents

Een foto die is geplaatst door Brittani (@laydecakes) op


♥ Grr... Waarom werkt mijn muis niet?! 

 

I ruined the surprise, I have no patience for pranks #aprilfools #pennywise #scary #shehaditcoming #prank

Een foto die door marleyransom is geplaatst op


♥ Is jouw collega of vriendin bang voor clowns? Print een enge foto uit en stop hem in haar bureaulade... 

♥ Uh lieverd, ben jij soms je oma onderbroek verloren? Leg de onderbroek neer op een zichtbare plek en leg er een briefje naast met de naam van degene die je in de zeik wilt nemen. 


♥ Doe wat macaroni in een zakje en plaats het onder de wc bril. Als je vriendin, huisgenoot, zusje of moeder op de bril gaat zitten schrikt ze zich kapot! Het kraakt keihard en ze zal denken dat ze de wc bril gebroken heeft.

♥ Doe een transparante nagellak op een handzeepje en het schuimt niet meer... Je huisgenoot, vriendin of familielid wordt helemaal gek! 

♥ Maak een luchthoorn (ja, zo heten die dingen) vast onderaan de bureaustoel van je collega of van je leraar. Hij of zij schrikt zich kapot wanneer hij of zij gaat zitten.

Welke grappen ga jij uithalen vandaag? Wie ga jij voor de gek houden?

Beeld: iStock