Win: fashionable Cortina Transport U4 Jeans fiets

Winnen door Redactie

[AFGELOPEN] Nu het koude winterweer achter de rug is kunnen we weer met de fiets! En dan is het wel zo leuk als je op een prachtige fiets kan rijden. Eentje waarmee je er niet alleen fashionable uitziet, maar ook waarmee je andere fietsers met gemak inhaalt en nooit meer te maken hebt met kapotte verlichting en platte banden. Girlscene mag een Cortina Transport U4 Jeans fiets weggeven. Wil jij binnenkort rondrijden op deze witte beauty met koperkleurige velgen? Zo doe je mee! 

De fiets is het favoriete vervoersmiddel in Nederland. Pas als je in het buitenland bent, besef je je hoe fijn het is dat we hier gewoon met de fiets kunnen. Het is goedkoop (je moet een fiets en goed slot aanschaffen, maar dat is het dan ook), het is makkelijk en nog eens goed voor je ook! Nu het winterweer voorbij is en het zonnetje weer schijnt, is er geen excuus meer om met het ov of de auto te gaan. 

Ons favoriete fietsenmerk is Cortina. De fietsen zijn razend populair (in Utrecht word je zelfs sneller aangehouden op een Cortina om te kijken of de fiets niet gestolen is) en dat snappen wij wel. Cortina snapt namelijk dat wij op een mooie fiets willen rijden, eentje die bij onze stijl past. En misschien nog wel belangrijker: de stalen rossen van Cortina kunnen tegen een stootje en je hoeft dus niet bang te zijn voor kettingen die er om de haverklap af gaan of lekke banden. 

Goed nieuws: Girlscene mag een Cortina Transport U4 Jeans fiets weggeven! De fiets heeft een unieke kleur, hij is aan de voorkant wit en loopt subtiel over in zilver. En om dit pareltje compleet te maken is hij ook nog voorzien van koperkleurige velgen. Als je dan niet op een eyecatcher rijdt dan weten we het ook niet meer... ;-) De fiets telt drie versnellingen en heeft handremmen. Hij fietst extreem fijn (zelfs met wind tegen ga je vliegensvlug) en heeft verlichting zodat je nooit meer hoeft te denken aan lampjes die je mee moet nemen. De Cortina Transport U4 Jeans heeft een waarde van €599.

Wedden dat je met dit exemplaar zelfs met regen en wind voor de fiets kiest?
Wil jij binnenkort rondrijden op deze hippe Cortina fiets? Meedoen is heel simpel:
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win") met de naam van jouw Instagram-account, zodat we kunnen checken of jij Cortina volgt. Vergeet vooral ook niet je adresgegevens in te vullen!!!
♥ Volg Cortina op Facebook en/of Instagram

Wat is de naam van jouw Instagram-account? (+adresgegevens)

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Meedoen met meer winacties? Kijk dan op Girlscene's win-pagina, klik hier