Winnen

Win: 2 kaarten voor de première van de nieuwe Ben & Jerry's smaken op 9 april

58

[AFGELOPEN] Stel je eens voor: je zit lekker onderuitgezakt in de mooiste bioscoopzaal van Tuschinski, kijkend naar een nieuwe Nederlandse film. Naast je zit niet alleen een vriend(in), maar ook een bak Ben & Jerry's ijs in de nieuwste smaak. Klinkt goed, toch? Dit kan werkelijkheid worden, want jij maakt kans op twee kaarten voor de première van de nieuwe Ben & Jerry's smaken! YAY! Terwijl jij geniet van de nieuwe smaken, krijg je als eerste de film 'De Ontsnapping' te zien, die eigenlijk pas vanaf 30 april in de bioscoop draait.

Je zal het vast niet oneens zijn met ons dat lekker ijs en een goede film de beste combinatie zijn. Al helemaal niet als het om de nieuwste smaken Ben & Jerry's ijs en de nieuwe speelfilm De Ontsnapping gaat! Het ijsjesmerk heeft het beste van twee werelden gecombineerd en organiseert een Ben & Jerry's première voor de nieuwe smaken, terwijl je tegelijkterijd de nieuwe Nederlandse film ziet.

Het is niet zomaar een première, het is een dubbele première! Je krijgt niet alleen de film als één van de eersten te zien (De Ontsnapping draait pas vanaf 30 april in de bioscoop), maar je mag ook de nieuwe Ben & Jerry's Cookie Core proeven! Het belooft een avond vol met cookies, fun, Ben & Jerry's ijs en de nieuwste film De Ontsnapping te worden. En o ja, de groene loper zal voor jou en je vriend(in) worden uitgerold! 

Over De Ontsnapping:
Julia (Isa Hoes) heeft een goede baan, woont in een nieuwbouwhuis en heeft twee kinderen met de zorgzame Paul (Kees Boot). Maar in de keukenla liggen antidepressiva. Ze had zich haar leven zo anders voorgesteld toen ze jong was en erover fantaseerde met haar broertje Jimmy (Matthijs van de Sande Bakhuyzen). Hun tragische afscheid was twintig jaar geleden, maar knaagt nog altijd aan haar. Na een ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Ze vertrekt - in de geest van Jimmy - naar de Portugese Algarve. Ze maakt nieuwe vrienden en meet zich een nieuw uiterlijk aan, maar ... gaandeweg ontdekt ze dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Als ze de mysterieuze gigolo Romeo (Edwin Jonker) leert kennen, komt Julia’s verleden dichterbij dan ooit. De Ontsnapping is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Heleen van Royen.

Wanneer: 9 april 2015
Tijd: 19:30 uur tot 23:30 uur met (optionele) aansluitende borrel
Waar: Pathé Tuschinski, Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam

Meedoen met meer winacties? Kijk dan op Girlscene's win-pagina, klik hier

Wat moet je doen om twee kaarten voor Ben & Jerry's première van De Ontsnaping te winnen?
♥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Heb je je al ingeschreven? Laat dan in een reactie achter welke smaak van Ben & Jerry's jouw favoriet is. 
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Wie ga jij meenemen naar Ben & Jerry's première?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved