News

'Harry Styles stapt ook uit One Direction'

70

De nachtmerrie wordt met de dag groter voor de fans van One Direction. We hebben het nieuws over Zayn Malik nauwelijks kunnen verwerken of we krijgen opnieuw een vervelend bericht. Harry Styles zou ook willen stoppen met de boyband. Volgens bronnen zal de zanger over een tijdje bekend maken dat ook hij uit One Direction stapt... 

Oh nee! Het zijn zware tijden voor Directioners. Zayn Malik heeft deze week bekend gemaakt dat hij definitief stopt met One Direction. We hopen nog op een 1 april grap, maar daar ziet het er niet naar uit. Er is echter nog een bandlid dat eigenlijk geen deel meer wil uitmaken van One Direction. Ook Harry Styles zou ermee willen stoppen. 

Volgens E! Online wil hij uit One Direction omdat hij wil werken aan een carrière in Hollywood. "Harry heeft tegen zijn vrienden verteld dat hij graag wil acteren. Hij houdt van Los Angeles", vertelt een anonieme bron tegen de website. Als je denkt dat Harry uit One Direction wil stappen omdat hij het zingen zat is, dan heb je het mis. De zanger zou namelijk ook uit de boyband willen zodat hij solo kan gaan. "Hij is al aan het schrijven met artiesten als Meghan Trainor, Kodaline en Ariana Grande". 

Volgens een tweede bron is Harry er al een tijdje mee bezig. "Hij heeft het afgelopen jaar meer afstand genomen van de rest van de band. Harry heeft het gevoel dat hij op een ander pad is dan de anderen. Hij hoopt echt op een solocarrière". Tja, we gaan niet liegen dat we een duet met Harry en Ariana niet zien zitten, maar we willen zeker niet dat hij uit One Direction stapt!

Eén ding is zeker: niemand heeft het makkelijk met het vertrek van Zayn. Vooral Harry niet. Tijdens een concert in Indonesië barstte hij in tranen uit, klik hier om het filmpje te zien. 

Wat denk jij: stapt ook Harry Styles uit 1D? Zou je dat erg vinden? Of zie je een solocarrière ook wel zitten? 

Bron: eonline

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved