Beauty

Test: Welke geur past bij jou?

12

Geuren zijn heel persoonlijk. Misschien vindt je beste vriendin het parfum Alien van Thierry Mugler heel lekker ruiken, terwijl jij dat helemaal niets vindt. En dat heeft alles te maken met de geurnoten in het parfum en jouw persoonlijke voorkeuren, natuurlijk. Omdat dit best lastig is helpt Girlscene je een handje. Lees snel verder om erachter te komen welke geur bij jou past! 

Romantisch, fruitig, fris, bloemig... Parfums vallen stuk voor stuk in een andere categorie, maar soms is het moeilijk om te weten welke parfum dan zo goed bij jou past. Een goede tip is om je favoriete parfum te pakken en op te zoeken welke geurnoten hierin zitten. Aan de hand daarvan kun je erachter komen welke geuren bij jou passen. Of doe de onderstaande test!


1. Vriendinnen omschrijven jou als...
A. Volwassen
B. Uitbundig
C. Positief
D. Avontuurlijk

2. Je favoriete celebrity is...
A. Kendall Jenner
B. Selena Gomez
C. Ariana Grande
D. Taylor Swift

3. Jouw lievelingsseizoen is...
A. Lente
B. Herfst
C. Zomer
D. Winter

4. Het liefst eet je...
A. Framboos
B. Groene appel
C. Citrusvruchten
D. Passievrucht of een andere tropische vrucht


De meeste A's... 
Je houdt van bloemige geuren. Bij jou past een moderne parfum dat zowel vrouwelijk als sensueel ruikt waardoor jij je extra bijzonder voelt.

Het parfum dat bij jou past is Benetton United Dreams Love Yourself. Zoek bij parfum naar fruitige topnoten zoals abrikoos, peer en framboos. Overige noten die bij jou passen zijn roos, jasmijn, sandelhout en amber.

De meeste B's...
Qua parfum ben jij best makkelijk, want je houdt van zowel bloemig als fris en fruitig. En dan het liefst een combinatie van die drie soorten. 

Het parfum dat bij jou past is Benetton United Dreams Live Free. Topnoten zoals groene appel en bergamot zijn jouw ding, net zoals oranjebloesem, gember, cederhout en muskus.

De meeste C's...
Fruitig en bloemig is waar jij gek op bent. Een levendig parfum geeft jou extra energie waardoor je de dag weer aankan. 

Het parfum dat bij jou past is Benetton United Dreams Stay Positive. Topnoten zoals bergamot en citrus zijn jouw favoriet en verder houd je van oranjebloesem, sandelhout en muskus. 

De meeste D's...
Frisse geuren zijn jouw favoriet. Je houdt van energieke geuren die passen bij jouw vrije levensstijl.

Het parfum dat bij jou past is Benetton United Dreams Open Your Mind. Fruitige en frisse topnoten zoals citrus en passievrucht passen goed bij jou. Daarnaast ben je ook gek op sinaasappelbloesem, amber en muskus.

Welke geur past bij jou?

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Benetton

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved