Health

Zo ben jij in 12 weken fit for summer

Ken jij Kayla al? De fitness guru belooft met haar Bikini Body Guide dat je binnen 12 weken een bikinibody krijgt. Wij geloofden er weinig van, want 12 weken is wel erg kort om een killer body te krijgen. Wij gingen op onderzoek uit, en wat blijkt; Kayla's Bikini Body Guide is hard werken, maar het resultaat mag er wezen. Lees hier hoe jij binnen 12 weken fit for summer bent!

Wie is Kayla Itsines?
Hard work pays off en Kayla's body is daarvan het levende bewijs! We schreven al eerder over Kayla Itsines, want niet alleen haar Bikini Body Guide is populair, haar Instagram-account is ook zeker een kijkje waard. Met haar 2,4 miljoen bezoekers is het één van de meest populaire fitness-accounts. Deze keer geen professor of dokter die achter dit geniale plan zit, maar gewoon een 23-jarige vrouw uit Australië die andere vrouwen helpt om hun droomlichaam te krijgen.Wat is het plan?
In de eerste vier weken doe je drie keer per week een half uur lang aan krachttraining. Daarnaast doe je drie tot vier keer per week de Low Intensity Steady State training(LISS). Tijdens deze training wandel of fiets je 30 tot 45 minuten, maar niet zoals je normaal wandelt of fietst. Het is de bedoeling dat je tijdens deze training snel wandelt of hard fietst. In de laatste 4 weken ga je ook de High Intensity Interval Training (HITT) doen. Dit bekent dat je 15 minuten lang, 30 seconden zo hard mogelijk rent, en daarna weer 30 seconden normaal loopt. Natuurlijk doe je dit niet allemaal uit je hoofd, er is een schema waarin je ziet wat je elke week kunt doen. De oefeningen staan met foto's en tekst uitgelegd zodat jij precies weet wat je kunt doen.

Waar kun je het kopen?
Je kunt de Bikini Body Guide op haar website bestellen voor $69,79. Voor 12 weken sporten zijn de kosten behoorlijk hoog. Vind jij het ook te duur? Misschien kun je een aantal vriendinnen overhalen om het boek met z'n allen te bestellen. Op Marktplaats wordt de Bikini Body Guide ook aangeboden voor lagere prijzen. Na een beetje speurwerk op Google zijn er allerlei goedkopere opties te vinden! Twijfel jij of het plan iets voor jou is? Op de website kun je de Bikini Body Guide een week lang gratis uitproberen.

Wat zijn de resultaten?
Het klinkt ongeloofwaardig, in 12 weken bikini proof zijn, maar het blijkt dus toch te kunnen! Je hoeft geen gek dieet te volgen of dagenlang in de sportschool te staan, maar het is wel hard werken. De oefeningen zijn zwaar en je bent gemiddeld zo'n 6 dagen per week bezig met de Bikini Body Guide dus zonder discipline zul je niet erg ver komen. De resultaten verschillen per persoon, dus om precies te weten hoe jij bent veranderd, kun je jezelf het best wegen en opmeten. Zie jij de Bikini Body Guide echt niet meer zitten? Check Kayla Itsines dan op Instagram. Ze post op haar account motiverende quotes, foto's van haar eigen killer body en transformaties van meiden die haar Bikini Body Guide gevolgd hebben.

Wil jij weten hoe de Girlscene-lezeressen Kayla Itsines ervaren? Check het forum om te zien hoe zij zijn veranderd en wat zij ervan vinden. 

Kende jij Kayla Itsines al? Zou jij de Bikini Body Guide willen proberen?

LOVE dit artikel
21 meiden hebben deze blog geloved