Justin Bieber compleet belachelijk gemaakt door andere celebs

News door Emma

Of je hem nu leuk vindt of niet, je kan niet om Justin Bieber heen. Zijn muziek is allang niet meer het enige waar over wordt gepraat. Justin's privéleven is voer voor de roddelbladen en goede gespreksstof voor in de pauze. Selena Gomez, het ei-incident, de aap... De zanger heeft een aantal gênante krantenkoppen op zijn naam staan en daar kunnen andere celebs makkelijk gemene grappen over maken. "Selena Gomez wilde ook komen, maar ze is nu met mannen aan het daten." Ouch! 

Voordat je boos wordt omdat je denkt dat de celebs de gemene grappen voor niets maken: dat is niet zo. Justin deed mee aan het programma 'The Roast of Justin Bieber' op Comedy Central waarin hij compleet belachelijk werd gemaakt door andere celebs. De zanger heeft de 'roast' zelf aangevraagd en dat heeft hij geweten. Justin werd niet gespaard door onder andere Kevin Hart, Snoop Dogg, Martha Stewart en Ludacris. 

Let op: 'The Roast of Justin Bieber' wordt 1 april uitgezonden op Comedy Central. Onder de afbeelding staan een paar grappen die in het programma worden gemaakt, lees dus niet verder als je geen spoilers wil. 

Girlscene zet de gemeenste grappen van Justin's roast voor je op een rij: 

1. "Vanavond gaan we iets doen wat zijn ouders en het rechtssysteem allang hadden moeten doen. We gaan deze jongen billenkoek geven." 
Kevin Hart

2. "Selena Gomez wilde ook komen, maar ze is nu met mannen aan het daten."
Jeff Ross

3. "Is het waar dat je Selena hebt gedumpt omdat zij eerder een snor kreeg dan jij?"
Jeff Ross

4. "Ebola patiënten hoorden over de Bieber fever en dachten, 'Nah, ik zit dit wel uit'."
Kevin Hart

5. "Justin Bieber, de man. Waarom ben je hier? You are about to get fucked harder than Orlando Bloom fucked Selena Gomez."
Chris D'Elia

6. "Je hebt alles. Behalve liefde, vrienden, goede ouders en een Grammy."
Chris D'Elia

7. "Je hebt al drie jaar geen nieuw album gemaakt. Wat doe je nu? Kijken naar hoe One Direction jouw fans wegkaapt?" 
Chris D'Elia

8. "Je hebt een aap gekocht! Die aap schaamde zich erger dan die de AIDS epidemie heeft gestart." 
Snoop Dogg

9. "Justin's leven veranderde toen Usher een liedje van hem hoorde, wat alleen bewijst dat Usher niet echt zwart is."
Snoop Dogg

10. "Ik ben hier om Justin Bieber een paar tips te geven voor als hij uiteindelijk in de gevangenis belandt. Neem andere tatoeages. Je hebt een uil op je arm en het woord 'patience' in je nek. Ik raad de woorden 'white power' aan zodat je er niet uitziet als het notitieboekje van een 14-jarig meisje."
Martha Stewart

11. "Justin's fans worden Beliebers genoemd omdat het niet netjes is om ze gestoord te noemen."
Natasha Legerro

12. "Selena Gomez kon er helaas niet bij zijn. Ze kon niet, omdat ze niet wilde komen."
Kevin Hart 

Je kunt je voorstellen dat Justin aan het einde van de avond wel even moest bijkomen van alle opmerkingen die er over hem werden gemaakt. Justin maakte zelf nog een paar grappen, maar uiteindelijk eindigde de avond best serieus. Hij bood namelijk zijn excuses aan voor zijn gedrag van de laatste tijd. "De dingen die ik heb gedaan definiëren niet wie ik echt ben. Ik ben een vriendelijk persoon die van mensen houdt. Ik ben een van mijn beste eigenschappen verloren en daarvoor zeg ik sorry. Ik kijk er naar uit iemand te zijn waarop jullie allemaal trots kunnen zijn." aldus Justin. Awww! 

Wat vind jij van de grappen? Kan je erom lachen of vind je ze gemeen? 

Bron: buzzfeed, cosmopolitan.com, metro
Beeld: gettyimages