Lifestyle

De meest hilarische, gekke en heftige YouTube pranks

Op geen enkele dag moet je banger zijn voor zwarte katten en ladders als vandaag. Het is 1 april, kikker in je bil! De dag waarop alle grappenmakers gerust hun gang mogen gaan. Deze dag moet Girlscene natuurlijk aangrijpen om de leukste pranks voor je te selecteren. Misschien doe je nog inspiratie, want ehhh… dat scheetkussen is toch wel een beetje afgezaagd. 

Watch on YouTube

Heb je een hond? Mooi, want dan kun je deze prank uitvoeren. Je hebt er wel een beetje creativiteit voor nodig, want je moet wel spinnenpoten kunnen namaken. In de prank hierboven hebben ze namelijk een hond spinnenpoten gegeven, waardoor het lijkt alsof er een gigantische spin rondloopt. Stel je eens voor als je die tegen zou komen!

Watch on YouTube

Als je jouw leraar eens in het ootje wil nemen, dan is deze prank misschien wel wat. Oké, misschien niet want we kunnen ons voorstellen dat je leraar best wel zal schrikken. Anyways, de leerlingen in het bovenstaande filmpje hebben besloten om hun leraar een hak te zetten. De leraar heeft namelijk de regel dat je jouw telefoon niet op mag nemen, tenzij je ‘m op speaker zet. Een meisje beantwoordt haar telefoon om vervolgens de uitslag van haar zwangerschapstest te horen: positief! Natuurlijk schrikt de leraar zich een hoedje…

Watch on YouTube

Dit is een typische ‘heel goed gedaan, totdat het jou zelf overkomt’-prank. Doodeng als jij het slachtoffer bent van deze grappenmaker, maar als buitenstaander kunnen we er stiekem wel om lachen. Of… eigenlijk moeten we toegeven dat we ook een beetje bang worden van het filmpje.

Watch on YouTube

Kijk, dit is een prank die we vandaag zelf ook zouden kunnen uithalen. Het meisje in de video heeft haar broer meerdere keren voor de gek gehouden door te zeggen dat ze en Snapchat ging maken, terwijl ze het eigenlijk filmde. Met een hilarisch resultaat.

Watch on YouTube

Als je bij de McDrive werkt dan staat je misschien wel een dag vol pranks te wachten, met dank aan de bovenstaande video. Een man wil iets bestellen, maar zegt alleen maar ‘Let me get’. Het personeel begrijpt er -natuurlijk- niks van. Een stalen gezicht is nodig, want anders val je als grappenmaker meteen door de mand. Mocht je je zorgen maken over de slachtoffers; de maker van de video geeft aan dat ze er achteraf allemaal om hebben kunnen lachen.

Watch on YouTube

Ook de apotheker wordt niet bespaard. Want wat zal er gebeuren als Elmo van Sesamstraat de apotheek belt? YouTube-grappenmaker Ed Bassmaster laat het ons zien.

Watch on YouTube

Wil je een collega in het ootje nemen? Stuur hem of haar dan een game door. Lijkt op het begin leuk (al houdt het je collega natuurlijk wel van het werk), maar na een tijdje verschijnt er ineens een eng wezen op het scherm. De collega in dit filmpje schrok zich écht een ongeluk. Letterlijk.

Watch on YouTube

Deze prank is een goede relatietest. Als het na de prank nog goed zit, dan weet je dat het een ijzersterke relatie is. Maar we hopen toch echt dat dit ons niet gaat overkomen! Een jongen doet alsof hij zijn vriendin bedriegt door een foto met een ‘ander meisje’ op zijn telefoon te bewaren. Als hij even weggaat, kijkt zijn vriendin op zijn telefoon en ziet ze de foto. De vriendin wordt zo boos dat ze iets van hem kapotmaakt…

Watch on YouTube

Zit je lekker op een bankje in het park, te genieten van de zon. Totdat er ineens iets tegen je been aan komt. Rustig kijk je naar beneden, het is vast gewoon een hond die in het park rondloopt… maar dan zie je dat het een stinkdier is! Geen echte natuurlijk, want dat is de prank ;-).

Watch on YouTube

Niet iedereen houdt van pranks, maar dit stelletje is er dol op. Ze hebben al meerdere video’s gemaakt waarin ze elkaar in de maling nemen. Vorige keer was hij aan de beurt, dit keer is zij het haasje. Hij vond dat ze zich als een ‘dickhead’ had gedragen, dus mocht ze er ook wel zo uitzien volgens hem. De superlijm zorgde er overigens voor dat ze bijna een hele dag zo rond heeft gelopen…

Watch on YouTube

Wij mogen hopen dat je niet de vriendin bent van deze grappenmaker, want dan zou dit je dus kunnen overkomen. Hij pakt een hairextension en vervolgens loopt hij naar zijn vriendin en doet hij alsof hij een stuk haar heeft afgeknipt. En je weet hoe vrouwen met hun lokken zijn… 😉

Watch on YouTube

Zie je het wel zitten om iemand bruut wakker te maken als prank? Dan kun je genoeg inspiratie uit deze compilatie halen. Je ziet hoe mensen op verschillende (soms super heftige) manieren uit hun slaap worden gehaald. Lanceer iemand bijvoorbeeld van het bed in een bad met koud water!

Om welke prank heb jij het hardst gelachen? Heb jij al een grap uitgehaald met iemand of ga je dat nog doen?