Series & Films

Tv-kussen waar we het nog steeds warm van krijgen

Tv-series kijken we vanwege het goede script en het acteerwerk, maar eigenlijk ook wel voor de romantiek. Elke keer hoop je dat je twee favoriete personages bij elkaar komen en als dat eenmaal gebeurt dan laten we ons helemaal meeslepen in de romantiek. Niks mis met een beetje wegzwijmelen, toch? Als je zin hebt in een flinke dosis love, kijk dan mee naar de tv-kussen waar we het nog steeds warm van krijgen. 

Ross & Rachel - Friends 

Ross en Rachel hebben veel romantische momenten, maar als we een favoriet hebben dan is dat toch de eerste zoen. In het begin van de scène lijkt het er niet op dat ze anytime soon bij elkaar zullen komen - al is het overduidelijk dat ze gevoelens voor elkaar hebben - en daarom is het extra leuk dat de eerste kus uiteindelijk toch gebeurt. 

Damon & Elena - The Vampire Diaries

Als er ergens goed de spanning wordt opgebouwd, dan is het wel in The Vampire Diaries. Damon heeft al tijden een oogje op Elena, maar zij heeft een relatie met zijn broer. Ingewikkeld dus. We hebben maar liefst drie seizoenen moeten wachten op het moment waar we allemaal naar smachtten... de kus! Gelukkig was het 't lange wachten waard. "No, you know what...if I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this." Smelt!

Chuck & Blair - Gossip Girl

Er is heel veel gezoend in Gossip Girl, maar de allerleukste zoenen waren toch wel die van Chuck en Blair. In de eerste seizoenen was het overduidelijk dat de twee smoorverliefd op elkaar waren, maar ze konden zich er toch niet aan overgeven. Vooral Chuck had er moeite mee, hij kon geen 'I love you' zeggen. In deze scène zien we dat Blair -die het al had opgegeven- verrast wordt door Chuck en hij zich eindelijk overgeeft aan de liefde. "Three words, eight letters". 

Fitz & Olivia - Scandal

Op de één of andere manier is het heel leuk om te kijken naar twee mensen die verliefd op elkaar zijn, maar niet samen kunnen zijn. Dat is ook het geval bij Fitz en Olivia. Hij is president en getrouwd, waardoor het niet mogelijk is om een stel met Olivia te zijn. Ze proberen met man en macht om elkaar te vergeten, maar de liefde is te sterk. In de bovenstaande scène wordt duidelijk dat Fitz wel degelijk een toekomst met zijn grote liefde voor zich ziet. Natuurlijk krijgt Olivia hier weke knieën van en kan ze niet anders dan hem zoenen - wat ze uiteindelijk ook doet. 

Finn & Rachel - Glee

Deze scène raakt ons misschien ook wel zoveel omdat we weten dat Cory Monteith en Lea Michele in real life ook een setje waren. Helaas is Cory overleden en dat maakt de Finn en Rachel momentjes extra bijzonder. In deze scène oefenen ze voor een liedje en zegt Rachel dat hij haar wel mag zoenen als hij dat zou willen. Finn wil dat natuurlijk. Het resultaat is een langzame, spannende zoen. 

Jess & Rory - Gilmore Girls

Dit is misschien wel de allerschattigste kus uit dit lijstje. De verlegen Rory komt Jess tegen en dan doet ze iets wat niemand van haar had verwacht. Ze zoende Jess. Het feit dat ze hem zoende laat zien dat ze het écht wilde. Ze kon niet in zijn buurt zijn zonder hem te zoenen. De kus duurde niet lang, want Rory had het gevoel dat het niet kon. Toch geeft deze scène ons elke keer weer vlinders. 

Piper & Alex - Orange Is The New Black

Piper moet de gevangenis in omdat ze tien jaar geleden drugsgeld heeft gesmokkeld voor haar ex-vriendin Alex. In die tien jaar heeft ze een heel nieuw leven opgebouwd en is ze verloofd met Larry. Alex belandt echter in dezelfde gevangenis en zo komt Piper erachter dat ze toch nog gevoelens heeft voor haar ex. In de bovenstaande scène heeft Piper net in de isoleercel gezeten en kon ze die opgekropte spanning niet meer tegenhouden. Dit is misschien niet de meest romantische zoen uit het rijtje, maar we krijgen het er wel warm van. 

Derek & Meredith - Grey's Anatomy

De elevator kisses zijn inmiddels berucht in Grey's Anatomy. De eerste en meteen leukste zoen in de lift was tussen Meredith en Derek. Meredith had zich echt voorgenomen om niet met haar baas te daten en maakt dat duidelijk aan hem. Hoe vaak Meredith ook uitsprak dat ze écht niet met hem uit wilde, wist Derek -en wij allemaal- dat het onzin was. Op gegeven moment kan Meredith zich niet meer inhouden en volgt er een steamy zoen... 

Nick & Jess - New Girl

Nick en Jess probeerden een hele aflevering lang om elkaar niet te zoenen. Je weet wat ze zeggen: als je iets niet mag dan wil je het juist. En dat was ook dit keer het geval. De spanning tussen de twee was om te snijden. Uiteraard faalde hun 'goede' voornemen en gebeurde die eerste kus ein-de-lijk. Over een passievolle zoen gesproken...

Van welke tv-kus krijg jij het warm? Welke tv-kus hoort nog bij dit lijstje?

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved