Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Rihanna en Hilary Duff tot Kate Hudson en Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Lady GagaLady Gaga laat haar extreme outfits tegenwoordig in de kast hangen. Ze wordt in Los Angeles gespot waar ze alvast aanwezig is voor de Oscars. Lady Gaga lacht vrolijk naar de paparazzi, wat vast te maken heeft met het feit dat ze vlak voor de foto ten huwelijk is gevraagd door haar vriend Taylor Kinney.

Kelly Clarkson Kelly arriveert bij een radiostation in Londen waar ze een nummer komt zingen. Ze is behoorlijk veranderd met de jaren en is wat kilo's aangekomen door haar zwangerschap, maar Kelly ziet er met curves ook prachtig uit. 

Poppy Delevingne In tegenstelling tot zusje Cara loopt Poppy niet op de catwalks, maar zit ze front row. Poppy verlaat de modeshow van Michael Kors waar ze compleet gehuld in Michael Kors outfit de show heeft bekeken. De suède outfit in taupe kleuren combineert Poppy met een opvallende jas met panterprint.

Karlie Kloss Victoria's Secret model Karlie Koss is samen met best friend Taylor Swift onderweg naar de Oscar de la Renta show. Ook deze dames zitten front row, en wat draag je dan? Yep, een hele outfit van Oscar de la Renta. Een dag later wisselt Karlie de front row seats alweer om voor de catwalk om de show te lopen voor Michael Kors.

Kesha Het ziet eruit alsof Kesha haar wilde haren heeft verloren, ze kiest tegenwoordig voor classy en stijlvol. Kesha is in New York voor Fashion Week waar ze de shows afstruint in even mooie outfits. 

Gigi Hadid Het beeldschone 19-jarige supermodel was niet alleen voor vermaak in New York, ze moest ook aan het werk. Gigi liep mee in de modeshows van Michael Kors en Anna Sui tijdens Fashion Week. Gigi rockt een stoere zonnebril van Krewe, handtas van Saint Laurent en jeans van Lovers + Friends.

Blake Lively Dat Blake Lively mode ademt bewijst ze door een maand na haar bevalling al bij een modeshow aanwezig te zijn. Net zoals veel andere celebs is Blake ook in New York te vinden voor Fashion Week. Blake verlaat de Marchesa show in een rok van Marchesa en schoenen van Louboutin. 

Taylor Swift Taylor is ook in New York te vinden voor Fashion Week. Ze werd gespot voordat ze ging dineren met Kanye West, blijkbaar heeft ze Kanye vergeven voor zijn akkefietje op de VMA's in 2009… Er schijnt zelfs een samenwerking tussen de twee artiesten aan te komen!

Eva Mendes New mom Eva Mendes ziet er zoals altijd piekfijn uit. De 40-jarige schoonheid is in New York om een commercial op te nemen. New York is nog steeds bedolven onder een laagje sneeuw, dus Eva houdt zich warm in een lange jas van Valentino.

Nicki Minaj Het lijkt erop dat Nicki de Anaconda tegenwoordig aan haar voeten draagt. Hoewel ze een zware week achter de rug heeft -haar tourmanager is neergestoken- verscheen ze toch in een typische eyecathing Minaj outfit bij de show van Marc Jacobs. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: GettyImages

Must reads 👀