News

Heeft Louis Tomlinson in DIT filmpje toegegeven dat hij gay is?

Eerst werd er over Harry Styles gezegd dat hij niet op meisjes zou vallen, maar nu zijn de pijlen gericht op Louis Tomlinson. Is hij homoseksueel? Het lijkt erop dat hij het zelf heeft toegegeven. Directioners zijn volledig in paniek door de Vine waarin Louis iets onthult over zijn seksuele geaardheid… Is er een One Direction-lid uit de kast gekomen? 

Het zou zomaar kunnen dat Louis Tomlinson uit de kast is gekomen. Een One Direction fan -die zichzelf Amber Almighty noemt- heeft een Vine geplaatst van Louis waarin het lijkt alsof hij een onthulling doet. Amber beweert dat de zanger "I'm gay, it's pretty unfortunate" heeft gezegd. Later heeft ze er "I'm gay, it's pretty important" van gemaakt. 

Twitter ontplofte meteen nadat het korte filmpje online werd gezet. De hashtag #ImGayItsPrettyUnfortunate is trending op Twitter, alle Directioners waren volledig van slag door dit nieuws. De zanger moet nog reageren op de Vine, dus de waarheid blijft nog even in het midden. Kijk en beoordeel zelf of je het gelooft: 

Watch on YouTube

Of hij het nu wel of niet heeft gezegd, Louis kan in ieder geval rekenen op steun van zijn fans. Met de hashtag #LouisWeLoveYouNoMatterWhat laten Directioners zien dat ze nog steeds achter hem staan, ongeacht zijn seksuele geaardheid. De tweets zijn in ieder geval hartverwarmend! 

Wat denk jij: heeft Louis toegegeven dat hij homoseksueel is? Of is het complete onzin?

Must reads 👀