News

Gossip Girl(scene) week 7

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: North West verpest de show van Kanye, dating tips van Shay Mitchell, Jamie Dornan's vrouw weigert Fifty Shades of Grey te kijken, Rita Ora heeft de kleinste rol ever in Fifty Shades of Grey, Snooki deelt geen foto's van haar kinderen meer en Selena Gomez heeft écht een nieuwe liefde. 

Kim Kardashian en Kanye West nemen hun dochtertje overal mee naartoe. North is een misschien een schattige accessoire, maar het blijft wel een kind. De gasten die aanwezig waren bij de presentatie van Kanye's ontworpen schoenen voor Adidas waren niet zo blij met North's komst. Het dochtertje van Kim en Kanye heeft de show verpest, omdat ze onafgebroken aan het huilen was. Kimmie had op een gegeven moment door dat North niet van plan was om ermee te stoppen, dus voelde ze zich genoodzaakt om haar kroost af te voeren. Ze zaten tussen Beyoné en Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour in, die overduidelijk niet gecharmeerd waren van North's huilbui. Vooraf waren er ook al ergernissen, Elle-redactrice Anne Slowey zou "Konden ze het niet backstage achterlaten? Typische celebrity onzin, alsof ze er ook maar iets om geven", gemompeld hebben. Volgende keer maar een oppas regelen, Kimmie? 

Als je het nog niet gezien had: Kim Kardashian heeft haar signature lange lokken afgeknipt. De realityster gaat nu met een lange bob door het leven. We hadden nooit verwacht dat ze ooit de schaar zou pakken, maar het staat Kim erg goed! Wat vind jij van haar nieuwe hairdo? 

Hoewel Pretty Little Liar Shay Mitchell steeds meer online te vinden is -onlangs heeft ze haar nieuwe YouTube-kanaal gelanceerd- houdt ze het wat daten betreft toch liever offline. Ze ontmoet potentiële lovers liever face to face. Zo'n mooi meisje als Shay heeft natuurlijk veel ervaring op liefdesgebied, dus toen VH1 haar vroeg naar tips om mensen in het echt te ontmoeten, wist de actrice wel wat te zeggen: "Vraag naar de interesses en hobby's van de ander. Ga naar verschillende feestjes en evenementen bij jou in de buurt en ontmoet daar mensen. Deze twee tips zijn al een goed begin". Ook onthult Shay dat ze altijd iets te lang in de supermarkt blijft hangen, omdat ze hoopt om daar de ware Jacob tegen het lijf te lopen. Mmm, misschien kunnen we dit bij het volgende supermarkttripje ook proberen? 

Het lange wachten is eindelijk voorbij! Heel Nederland gaat massaal naar de bioscoop om Fifty Shades of Grey te kijken. Girlscene's Danique heeft in de vlog van de New Yorkse première verklapt dat de film inderdaad héél pikant en opwindend is… Kijk, dat hadden wij dus ook gehoopt en iedereen die fan is waarschijnlijk ook. Maar er is ook iemand die helemaal niet blij is met de film: de vrouw van Jamie Dornan. Haar man is heel vaak met de billen bloot te zien, met een andere vrouw en dat kan ze niet aan zien. Ze heeft dus besloten om niet mee te gaan naar de première van Jamie's filmdebuut. Ach, als je Jamie's billen in het echt kan zien dan hoef je inderdaad niet naar de bioscoop 😉 

Als je fan bent van Rita Ora en je speciaal naar Fifty Shades gaat om het acteerwerk van de zangeres te bekijken, dan kun je film beter overslaan. Er werd groots bekend gemaakt dat Rita een rolletje had gescoord, maar nu blijkt dat ze maar 90 seconden in de film te zien is. That's right, slechts anderhalve minuut! DailyMail heeft onthuld dat ze maar vier zinnen zegt… Daarvoor hoef je niet te gaan, toch? 

Snooki deelt graag foto's van haar twee kinderen, maar daarmee gaat ze stoppen. De realityster vindt dat ze te veel nare en onbeschofte reacties krijgt op kiekjes van haar kinderen. "Helaas zal ik geen foto's van mijn kinderen meer posten", schreef Nicole Polizzi, "Ik krijg te veel onfatsoenlijke en ranzige opmerkingen die niet over mijn baby's gemaakt hoeven te worden. Ook hoeven vreemdelingen mij niet te vertellen wat ik met mijn kinderen moet doen, zoals hen trainen de wc te gebruiken." Snooki, we snappen je helemaal! 

Het lijkt toch écht aan te zijn tussen Selena Gomez en dj Zedd. Na deze foto kunnen we er niet meer omheen… Ben je blij dat Selena een nieuwe liefde heeft of hoop je stiekem dat ze weer terugkomt bij Justin Bieber? 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline, Dailymail