News

GROOT nieuws over Fifty Shades of Grey

Het aftellen is begonnen. Nog heel even wachten en Fifty Shades of Grey (aka meest opwindende film ever) draait in de bioscoop. Op Valentijnsdag hebben we voor de verandering geen date met onze lover, maar kijken we naar Mr. Grey en Anastasia Steele. En we zijn niet de enigen, er zijn al 110.000 kaartjes verkocht in Nederland en de film is nog niet eens uit. Ook is er GROOT nieuws over Fifty Shades of Grey... dit moét je weten als je fan bent! 

Oké, ben je klaar voor het grote nieuws? Hier komt 'ie dan... Er komen namelijk 100% zeker een tweede en derde deel van Fifty Shades of Grey! Dit hebben de makers bevestigd. Er zijn natuurlijk ook drie boeken van Fifty Shades of Grey, maar meestal wordt er gewacht tot de cijfers van de kaartverkoop bekend zijn. Maar nu niet! Als Fifty Shades of Grey fan hoe je je dus geen zorgen te maken, deel 2 en 3 komen er sowieso! 

Danique had het voorrecht om de film al te mogen zien in New York (en ze zag de acteurs ook, OMG OMG) en zij kan bevestigen dat Fifty Shades of Grey alle verwachtingen waarmaakt. De film is spannend -heel heftig voor het preutse Amerika- maar er zit ook drama en humor in. Maar het is vooral heel sexy en opwindend. Om nog maar te zwijgen over de charmante Jamie Dornan. Eén tip van Danique: spreek daarna met je vriendje af ;-). Of kijk de film samen. 

We hebben dus alle reden om ons te verheugen op Fifty Shades of Grey. En als de film is afgelopen dan hoeven we niet te treuren. Deel 2 en 3; bring it on! 

Ben jij blij dat er sowieso een tweede en derde deel van Fifty Shades of Grey komt? Wanneer ga jij de eerste film zien?

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved