10 mannelijke fashionbloggers

Celebs door Marjolein

De term 'Fashionista' kennen we inmiddels wel, net zoals de meeste meiden waarschijnlijk de bekendste fashionblogs ook wel kennen. Girlscene laat je kennismaken met 10 fashionisto's; altijd handig als je wat outfitinspiratie voor je vriendje op wil doen, oh en natuurlijk zit er ook wel wat man candy tussen ;-). Kijk je mee? 

Bryan Boy
Bryan Boy is een van de meest bekende mannelijke fashionbloggers, misschien herken je hem van zijn hysterische outfits waarmee hij vaak de bladen haalt. Hij is in het nieuwste seizoen van America's Next Top Model te zien als jurylid.

Cup of Couple
Gabriel García & Mike Madrid worden ook wel een it-koppel genoemd. Ze bloggen over hun leven, maar delen ook de leukste outfitposts. Het koppel heeft niet zo'n extreme stijl als veel andere bloggers dus voor wat outfitinspiratie voor je vriendje zit je hier goed.

Kate Loves Me
Pelayo Diaz is het gezicht achter Kate Loves Me. Hij heeft een klassieke stijl met een twist. Wat ooit als een hobby begon is inmiddels zijn werk geworden. Pelayo is bij veel modeshows front row te vinden en is naast bloggen bezig met het ontwerpen van zijn eigen collectie.

Dapper Lou
Lougè Delcy, beter bekend als Dapper Lou, is een stijlvolle jongen uit Brooklyn. Hij is niet alleen bezig met mode, als fotograaf legt hij de mooiste kiekjes vast die hij deelt op zijn blog. Dapper Lou maakt vooral outfitfoto's van anderen. 

He Spoke Style
Als je van goedgeklede mannen houdt moet je op deze blog een kijkje nemen. Brian Sacawa heeft een klassieke, nette stijl en is naast fashionblogger ook een bekende saxofonist. Altijd al eens het vlinderdasje of de stropdas van je vriend willen strikken? Op He Spoke Style lees je er alles over. 

What Ali Wore
Zoe Spawton is het geniale brein achter deze blog. Dagelijks liep Ali, een 85-jarige Turkse man met een geweldige kledingstijl, langs haar werk. Zoe besloot er werk van te maken en sindsdien fotografeert ze dagelijks de outfits van Ali. Misschien geen kledingstijl waar je inspiratie uithaalt maar wel erg leuk om eens te bekijken.

My Belonging
Tommy noemt zichzelf 'The high fashion guy next door'. Hij is opgegroeid in Hong-Kong maar woont tegenwoordig in Los Angeles. Hij wordt vaak verward met BryanBoy, hun kledingstijlen zijn vergelijkbaar maar Tommy gaat voor iets minder extreme outfits. 

Men In This Town
Giuseppe Santamaria, de oprichter van Men In This Town, zal je zelf nooit spotten op deze blog. Men In This Town is een streetstyleblog waar alle goedgeklede mannen van Sydney langskomen. Giuseppe fotografeert niet één kledingstijl maar alles wat zijn oog trekt, veel variatie dus.

The Houndstooth
Nog een streetsyleblog, deze keer niet in Sydney maar in de hoofdstad van Amerika, Washington D.C. Ook hier vind je net zo'n variëteit aan mensen, rich kids, zakenlui, gangsters, werkelijk alles komt langs op deze blog. 

Andreas Wijk
Last best! Girlscene's favoriet, Andreas Wijk, komt uit Zweden en is naast fashionblogger ook model. Helaas is zijn blog in het Zweeds geschreven, maar aan de foto's van Andreas heb je eigenlijk al voldoende..

Vind jij het leuk om mannelijke fashionblogs te bekijken? Welke blogger is jouw favoriet?