Fashion

10x inspirerende curvy Instagram-accounts

Schoonheid vind je in alle soorten en maten. Maar wat echte schoonheid definieert is hoe jij je voelt in jouw lichaam. Of je nou straalt met maat 32 of een maat 48, zolang jij je goed voelt is er geen reden om te klagen! De volgende dames bewijzen dat het niet uitmaakt welke maat je hebt en dat schoonheid in elke maat te vinden is. 

Mayra Louise de Wilde

Het lijstje begint bij mijn – Girlscene's Marjolein – persoonlijke favoriet en daarbij ook Hollands trots. Mayra Louise de Wilde is een 33-jarig plus size model en freelance journalist uit Amsterdam. Op haar Instagram account deelt ze prachtige foto's van haarzelf, shoots, heerlijk eten, inspirerende quotes en andere curvy girls. Onlangs is ze haar eigen website begonnen, The Publisized, met de simpele boodschap: "Just be you. Why? It’s quite simple, love. You are the new black."

Danielle van Grondelle

Nog een lady met curves om trots op te zijn! Ook Danielle van Grondelle komt uit Nederland en woont in New York voor haar droombaan. Ze liep mee in New York Fashion Week, stond in Vogue Italia en vliegt de wereld rond voor modellenwerk. Haar Instagram account geeft een kijkje in het leven van een van Nederlands succesvolste plus size model.

Edith Dohmen

Edith Dohmen is de eigenaresse en oprichtster van Style has No size. Met haar maat 44-46 laat zij zien dat schoonheid niets met je maat te maken heeft. Edith is een styliste dus voor outfit inspiratie ben je op haar Instagram-account op het juiste adres, en zoals ze zelf zegt: "Durf op te vallen, want je bent het waard."

Ashley Graham

De Amerikaanse Ashley Graham is waarschijnlijk een van de meest bekende plus size modellen. Haar modellenwerk is inmiddels uitgebreid. Zo was ze al eens coach in het programma Made van MTV, verschijnt ze in verschillende talkshows en heeft ze een eigen lingerielijn ontworpen (waar ze de kiekjes van deelt op Instagram).

Nadia Aboulhosn

Korte rokjes, lage decolletés, torenhoge pumps, voor sommigen misschien een tikkeltje heftig maar Nadia staat het allemaal even prachtig. Je kent haar misschien van haar blog maar haar Instagram account is net zo leuk. Ze deelt hier af en toe een outfitpost maar vooral foto's uit haar dagelijks leven, en bovendien is ze ook nog eens super grappig!

Tanesha Awasthi

Tanesha is vooral bekend van haar blog Girl With Curves. Inmiddels kun je haar ook designer noemen want ze is haar eigen kledingmerk begonnen speciaal voor girls with curves. Op haar Instagram account vind je de mooiste, stijlvolle outfits die ze natuurlijk zelf showt.

Tess Munster

Tess mag natuurlijk niet ontbreken. In een vorig artikel lazen jullie al over haar. De modewereld was even in rep en roer toen ze een contract kreeg bij MiLK Management. Iedereen had een mening over het model en deze waren niet allemaal even positief. Haar Instagram laat zien dat het haar niets interesseert en ze gewoon doorgaat. Bovendien is Tess gelukkig in haar lichaam, en is dat niet het enige wat telt?

Gabi Fresh

Gabi Fresh begon in 2008 met haar blog en gaf advies aan vollere vrouwen hoe zij zich het best konden kleden. Later maakte ze het persoonlijker door zichzelf als voorbeeld te gebruiken. Dankzij het succes van haar blog is ze in verschillende programma's en shows te gast geweest en heeft ze een eigen bikinilijn ontworpen voor vollere vrouwen. Op haar Instagram account zie je hoe het leven van Gabi er achter de schermen uitziet.

Allison Teng

Als je op zoek bent naar wat outfitinspiratie voor broeken zit je hier fout. Zoals fashionblogger Allison zelf zegt "Jeans are highly overrated". Haar blog, Curvy Girl Chic, staat vol met rokjes, hoge hakken en zwierige jurkjes en alles staat haar prachtig. Net zoals op haar blog deelt ze op Instagram vooral outfitposts met af en toe een foto uit haar dagelijks leven.

Osha Waiters

Osha is een redelijk onbekende modefotografe uit Amerika maar wat een beauty! Niet alleen haar fotografiewerk is geweldig maar ook haar kledingstijl. Ze post geregeld foto's van haar eigen werk maar ook van haar outfits, zeker een kijkje waard.

Kende jij deze curvy Instagrammers al? Zou je vaker iets willen lezen voor meiden met curves?