News

Single vrouw trouwt maar met zichzelf

Sommige vrouwen voelen zich on top of the world omdat ze single zijn, anderen voelen de biologische klok tikken en/of willen graag een arm om zich heen hebben als ze na een dag werken thuiskomen. De Amerikaanse Yasmin behoort tot de laatste groep. Toen ze 40 kaarsjes uitblies op haar verjaardag en nog steeds single was, besloot ze om maar met zichzelf te trouwen.

"I really don’t have the words to adequately describe the plethora of emotions that I’ve felt over the past few weeks. I was overwhelmed with the outpouring of love and support that was shown to me during my celebration of love and life", schrijft Yasmin op Facebook. Met andere woorden, ze is overweldigd dat er zoveel mensen zijn die haar single-huwelijk steunen. En dat gevoel is best begrijpelijk, aangezien met jezelf trouwen in Amerika illegaal is. Toch hield de wet Yasmin niet tegen om een pact met zichzelf te sluiten. Voor haar 40e verjaardag wilde ze een partner hebben. Zo niet, dan loopt ze alleen naar het altaar. 

En zo geschiedde. Toen Yasmin 40 jaar werd was haar wens niet in vervulling gegaan. Daarom trommelde ze vrienden en familie op voor haar eigen huwelijk. Hoewel het huwelijk dus niet officieel is – om logische redenen – voelde het toch als Yasmin's dag. Haar moeder liep haar naar het altaar, ze droeg een fantastische paarse (!) jurk en de ceremonie werd uitgevoerd door haar zus die predikant is. Voor Yasmin dé manier om een mijlpaal, haar 40e verjaardag, te vieren en te laten zien dat ze van zichzelf houdt.


Yasmin met haar moeder…


… en bruidsmeisjes

Wat vind jij ervan dat een vrouw met zichzelf trouwt? Begrijp jij waarom Yasmin dit wil?

Bron: Metro.co.uk
Beeld: Facebook