News

WTF: meisje maakt mascara van Oreo

Het is geen geheim dat je aan de slag kunt gaan met een Do It Yourself project om zelf make-up producten te maken. Zo schreef Girlscene een jaar geleden al een artikel over make-up DIY's voor ogen en lippen. Maar nu is er iets waar je nog nooit van gehoord hebt: mascara van Oreo. Ja, het bestaat én er is een video over gemaakt. 

Onze eerste reactie op de Girlscene redactie toen we over de Oreo mascara hoorden? WTF. Allereerst, hoe kun je een mascara maken van Oreo koekjes en ten tweede, hoe gebruik je zoiets zonder een ooginfectie te krijgen? YouTuber Katherine van het kanaal xxmakeupiscoolxx maakte er een video over. 

YouTube is super handig om van alles te leren over make-up. Het is dé plek om binnen vijf minuten te weten hoe je een perfecte smokey eye maakt en hoe je binnen een handomdraai een vissengraatvlecht onder de knie krijgt. Daarnaast is het een goede plek om kennis te maken met nieuwe DIY's, waarvan de Oreo mascara DIY voor volumineuze wimpers de kroon spant. Mocht je je afvragen wat er in hemelsnaam in deze DIY mascara zit... Verwacht naast Oreo koekjes onder andere primer, alcohol ter ontsmetting, water en wattenbolletjes. Niet je standaard ingrediënten dus. Kijk maar mee:


Deze DIY namaken is op eigen risico en het is niet iets wat Girlscene aanbeveelt. ;-)

Wat vind jij van deze DIY? Denk jij dat het werkt?

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved