Zo zien Bratz poppen eruit zonder make-up

News door Emma

Speelde jij vroeger ook Bratz poppen? De speelgoedpoppen staan bekend om hun glamoreuze uitstraling met veel make-up en sexy kleding. Maar wat blijft er van ze over zónder een plamuurlaag en schaarse outfits... Een Australische moeder gaf de Bratz poppen een make-under en het verschil is bizar! Herken jij de pop nog terug?

Het is misschien alweer even geleden dat je met Bratz speelde. De speelgoedpoppen zijn sinds begin 2000 mateloos populair. De Australische moeder Sonia Singh is echter van mening dat de speelgoedpoppen tegenwoordig veel te sexy worden gemaakt. Zo krijgen kinderen geen realistisch beeld van hoe een vrouw eruitziet. 

Het was dus tijd voor een make-under. Weg met die lagen plamuur, sexy outfits en torenhoge hakken! Sonia verzamelde Bratz poppen uit winkels bij haar in de buurt en ging aan de slag. Ze schilderde de gezichten opnieuw, hulde de poppen in outfits die haar moeder heeft genaaid en zorgde voor nieuwe, fatsoenlijke schoenen. 

Hoe Bratz poppen er zonder make-up en alle poespas uitzien? Nou, ze lijken in ieder geval een stuk meer op 'gewone' mensen. Sonia plaatste de make-under op haar website Tree Change Dolls en ontving meteen positieve reacties. Andere moeders vroegen of ze ook zo'n pop voor hun dochter kon maken. Dat kan binnenkort als het goed is ook, Etsy heeft al interesse getoond in de make-uploze poppen. 

Wat vind jij van Bratz zonder make-up? Vind je het goed dat Sonia deze speelgoedpoppen een make-under heeft gegeven? Of vind je het overdreven?

Bron: huffingtonpost, time
Bron beeld: tumblr